Recept zoekresultatenStoverij van varkenswangen met truffelpuree
Delhaize logo
B

Stoverij van varkenswangen met truffelpuree

door Peter Goossens
Stoverij van varkenswangen met truffelpureeB
Gemiddeld
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 800 g varkenswangen (plaats je bestelling op voorhand)
  • 150 g gerookt spek
  • 200 g Parijse champignons
  • 2 grote uien
  • 2 el bloem
  • 2 dl water
  • 66 cl Westmalle Tripel
  • 150 g boter
  • 50 g boter (voor de puree)
  • 2 el mosterd
  • 2 el sojasaus
  • 1 takje verse tijm
  • 2 blaadjes laurier
  • 2 eidooiers
  • 500 g aardappelen
  • 5 cl melk
  • 10 g truffel
  • 800 g varkenswangen (plaats je bestelling op voorhand)
  • 150 g gerookt spek
  • 200 g Parijse champignons
  • 2 grote uien
  • 2 el bloem
  • 2 dl water
  • 66 cl Westmalle Tripel
  • 150 g boter
  • 50 g boter (voor de puree)
  • 2 el mosterd
  • 2 el sojasaus
  • 1 takje verse tijm
  • 2 blaadjes laurier
  • 2 eidooiers
  • 500 g aardappelen