1
Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de kerstomaten over een ovenschaal, prik er gaatjes in, besprenkel ze met de helft van de olijfolie, kruid ze met zout en bestrooi ze met de rietsuiker. Meng en bak 30 min in de oven.
2
Snipper het teentje knoflook en de rode uien fijn. Fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een stoofpan met de rest van de olijfolie. Voeg de gepelde tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 20 min op een heel zacht vuurtje pruttelen.
3
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
4
Roer de gegrilde kerstomaten onder de saus en breng verder op smaak. Voeg basilicumblaadjes toe en dien heel warm op, met de uitgelekte spaghetti, de minimozzarellabolletjes en de geraspte parmigiano.
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de kerstomaten over een ovenschaal, prik er gaatjes in, besprenkel ze met de helft van de olijfolie, kruid ze met zout en bestrooi ze met de rietsuiker. Meng en bak 30 min in de oven.
2
Snipper het teentje knoflook en de rode uien fijn. Fruit ze 5 min op een zacht vuurtje, in een stoofpan met de rest van de olijfolie. Voeg de gepelde tomatenblokjes toe, breng aan de kook en laat 20 min op een heel zacht vuurtje pruttelen.
3
Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
4
Roer de gegrilde kerstomaten onder de saus en breng verder op smaak. Voeg basilicumblaadjes toe en dien heel warm op, met de uitgelekte spaghetti, de minimozzarellabolletjes en de geraspte parmigiano.