1
Breng een grote kom met water aan de kook en voeg een flinke snuif zout toe. Kook de pasta “al dente” zoals vermeld op de verpakking.
2
Intussen, verwarm in een pan de olijfolie en fruit er de uitgeperste teen look in gedurende 2 minuten op zachte vuur. Bak daarna de spekblokjes krokant.
3
Rasp de parmezaan. Klop ondertussen de eitjes los in een mengkom en voeg 3/4 van de parmezaan toe. Meng goed door elkaar. Giet de pasta af en meng er het ei-en parmezaanmengsel over. Meng alles goed door elkaar. Door de warmte van de pasta zal het ei stollen en de kaas smelten. Kruid bij met peper van de molen.
4
Serveer door de spekblokjes er over te verdelen en voeg de rest van de parmezaan.
1
Breng een grote kom met water aan de kook en voeg een flinke snuif zout toe. Kook de pasta “al dente” zoals vermeld op de verpakking.
2
Intussen, verwarm in een pan de olijfolie en fruit er de uitgeperste teen look in gedurende 2 minuten op zachte vuur. Bak daarna de spekblokjes krokant.
3
Rasp de parmezaan. Klop ondertussen de eitjes los in een mengkom en voeg 3/4 van de parmezaan toe. Meng goed door elkaar. Giet de pasta af en meng er het ei-en parmezaanmengsel over. Meng alles goed door elkaar. Door de warmte van de pasta zal het ei stollen en de kaas smelten. Kruid bij met peper van de molen.
4
Serveer door de spekblokjes er over te verdelen en voeg de rest van de parmezaan.