1
Breek de krabben, plet en bak het vlees in hete olie. Blus met cognac. Was en snijd ui, prei en selder.
2
Voeg de groenten en de tomatenpuree toe en laat aanstoven. Blus met de Noilly Prat en laat inkoken.
3
Voeg het water, de wijn en de kruiden (de gedroogde peper, tijm, peterselie, laurier, steranijs, korianderzaad, paprika) toe, kruid met peper en zout en laat een 25-tal min koken.
4
Zeef en laat nog even verder koken.
5
Voeg de melk bij de espresso en mix tot er schuim ontstaat.
6
Vul kleine glaasjes of kopjes met wat soep en serveer onmiddellijk met een laagje opgeklopt koffieschuim.
1
Breek de krabben, plet en bak het vlees in hete olie. Blus met cognac. Was en snijd ui, prei en selder.
2
Voeg de groenten en de tomatenpuree toe en laat aanstoven. Blus met de Noilly Prat en laat inkoken.
3
Voeg het water, de wijn en de kruiden (de gedroogde peper, tijm, peterselie, laurier, steranijs, korianderzaad, paprika) toe, kruid met peper en zout en laat een 25-tal min koken.
4
Zeef en laat nog even verder koken.
5
Voeg de melk bij de espresso en mix tot er schuim ontstaat.
6
Vul kleine glaasjes of kopjes met wat soep en serveer onmiddellijk met een laagje opgeklopt koffieschuim.