1
Doe de juliennegroenten in een steelpan met de in vier gesneden kipfilets, verkruimelde bouillonblokjes en koud water. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen.
2
Bak ondertussen de in plakjes gesneden champignons in een pan met olijfolie. Haal ze uit de pan als ze goudbruin zijn en bak de soepballetjes op hun plaats bruin met de tijm. Bewaar alles.
3
Zeef de bouillon en haal er 1 l uit. Smelt de boter op laag vuur in een ovenschaal en doe er de bloem over. Mix 2 minuten en voeg al roeren de bouillon toe. Doe er de crème fraîche bij en laat zachtjes sudderen.
4
Scheur de kip met je vingers in hapklare stukken. Voeg ze toe aan de saus en doe er de gehaktballetjes, de champignons, gehakte peterselie en peper bij. Kruid naar smaak met nootmuskaat en citroensap.
5
Verwarm het bladerdeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe er het kippenmengsel bij. Serveer met frietjes en een salade.
1
Doe de juliennegroenten in een steelpan met de in vier gesneden kipfilets, verkruimelde bouillonblokjes en koud water. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen.
2
Bak ondertussen de in plakjes gesneden champignons in een pan met olijfolie. Haal ze uit de pan als ze goudbruin zijn en bak de soepballetjes op hun plaats bruin met de tijm. Bewaar alles.
3
Zeef de bouillon en haal er 1 l uit. Smelt de boter op laag vuur in een ovenschaal en doe er de bloem over. Mix 2 minuten en voeg al roeren de bouillon toe. Doe er de crème fraîche bij en laat zachtjes sudderen.
4
Scheur de kip met je vingers in hapklare stukken. Voeg ze toe aan de saus en doe er de gehaktballetjes, de champignons, gehakte peterselie en peper bij. Kruid naar smaak met nootmuskaat en citroensap.
5
Verwarm het bladerdeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking en doe er het kippenmengsel bij. Serveer met frietjes en een salade.