⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenSlaatje van jonge spinazie-blaadjes met druiven, blauwe kaas en geroosterde notenmix
Delhaize logo
  • Slaatje van jonge spinazie-blaadjes met druiven, blauwe kaas en geroosterde notenmix

Slaatje van jonge spinazie-blaadjes met druiven, blauwe kaas en geroosterde notenmix

Slaatje van jonge spinazie-blaadjes met druiven, blauwe kaas en geroosterde notenmix
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • 500 g druiven, witte en blauwe gemengd
  • 2 pakjes roquefort
  • 6 e.l. olijfolie
  • 125 g studentenhaver
  • 3 el witte wijnazijn
  • 125 g zure room of natuuryoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • peper
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • 500 g druiven, witte en blauwe gemengd
  • 2 pakjes roquefort
  • 6 e.l. olijfolie
  • 125 g studentenhaver
  • 3 el witte wijnazijn
  • 125 g zure room of natuuryoghurt
  • 1 teentje knoflook
  • peper

Begin met koken

: 15 min
1
Was de druiven en halveer ze, doe ze in een grote slakom. Was de jonge spinazieblaadjes, zwier ze droog en voeg ze toe aan de druiven, samen met de noten. Kruid met peper en zout, besprenkel met de olijfolie en witte wijnazijn. Brokkel de kaas hierover.
2
Kruid de yoghurt goed met peper, zout en een teentje geperste look. Meng tot een dressing en serveer bij de salade.
1
Was de druiven en halveer ze, doe ze in een grote slakom. Was de jonge spinazieblaadjes, zwier ze droog en voeg ze toe aan de druiven, samen met de noten. Kruid met peper en zout, besprenkel met de olijfolie en witte wijnazijn. Brokkel de kaas hierover.
2
Kruid de yoghurt goed met peper, zout en een teentje geperste look. Meng tot een dressing en serveer bij de salade.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Brunch
Diner
Lunch