⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >
Recept zoekresultatenSlaatje van jonge spinazie-blaadjes met druiven, blauwe kaas en geroosterde notenmix
Slaatje van jonge spinazie-blaadjes met druiven, blauwe kaas en geroosterde notenmix
Makkelijk
< 30 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
4 porties
200 g jonge spinazieblaadjes
500 g druiven, witte en blauwe gemengd
2 pakjes roquefort
6 e.l. olijfolie
125 g studentenhaver
3 el witte wijnazijn
125 g zure room of natuuryoghurt
1 teentje knoflook
peper
200 g jonge spinazieblaadjes
500 g druiven, witte en blauwe gemengd
2 pakjes roquefort
6 e.l. olijfolie
125 g studentenhaver
3 el witte wijnazijn
125 g zure room of natuuryoghurt
1 teentje knoflook
peper
Begin met koken
: 15 min
1
Was de druiven en halveer ze, doe ze in een grote slakom. Was de jonge spinazieblaadjes, zwier ze droog en voeg ze toe aan de druiven, samen met de noten. Kruid met peper en zout, besprenkel met de olijfolie en witte wijnazijn. Brokkel de kaas hierover.
2
Kruid de yoghurt goed met peper, zout en een teentje geperste look. Meng tot een dressing en serveer bij de salade.
1
Was de druiven en halveer ze, doe ze in een grote slakom. Was de jonge spinazieblaadjes, zwier ze droog en voeg ze toe aan de druiven, samen met de noten. Kruid met peper en zout, besprenkel met de olijfolie en witte wijnazijn. Brokkel de kaas hierover.
2
Kruid de yoghurt goed met peper, zout en een teentje geperste look. Meng tot een dressing en serveer bij de salade.