1
Bewaar het groen van de venkels. Verwijder de harde stengels en snijd de knollen met behulp van een mandoline in flinterdunne schijfjes. Doe in een slakom en voeg er het sap van de citroen, peper en zout, en olijfolie aan toe. Meng, dek af en laat 20 min. rusten in de koelkast.
2
Rooster de pistaches zachtjes in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hak ze in grove stukken.
3
Snijd de komkommer in schijfjes en verkruimel de feta.
4
Laat de venkel een beetje uitlekken en voeg er de komkommer, de olijven, de feta en de pistaches bij. Strooi er de gehakte peterselie en het groen van de venkel over. Serveer gekoeld en voeg op het laatste moment de jonge kalescheuten toe.
1
Bewaar het groen van de venkels. Verwijder de harde stengels en snijd de knollen met behulp van een mandoline in flinterdunne schijfjes. Doe in een slakom en voeg er het sap van de citroen, peper en zout, en olijfolie aan toe. Meng, dek af en laat 20 min. rusten in de koelkast.
2
Rooster de pistaches zachtjes in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Hak ze in grove stukken.
3
Snijd de komkommer in schijfjes en verkruimel de feta.
4
Laat de venkel een beetje uitlekken en voeg er de komkommer, de olijven, de feta en de pistaches bij. Strooi er de gehakte peterselie en het groen van de venkel over. Serveer gekoeld en voeg op het laatste moment de jonge kalescheuten toe.