Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een muffinbakvorm en bestuif ze lichtjes met bloem. Zet de vorm in de koelkast.
2
Kneed het ei, 225 g zelfrijzende bloem, het bakpoeder, de melk, de suiker, 40 g boter, peper en zout tot een homogeen deeg. Verdeel het deeg over 8 vakjes van de bakvorm, werk af met enkele oreganoblaadjes en bak 25 min. in de oven.
3
Dien lauw op bij een kaasplateau.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een muffinbakvorm en bestuif ze lichtjes met bloem. Zet de vorm in de koelkast.
2
Kneed het ei, 225 g zelfrijzende bloem, het bakpoeder, de melk, de suiker, 40 g boter, peper en zout tot een homogeen deeg. Verdeel het deeg over 8 vakjes van de bakvorm, werk af met enkele oreganoblaadjes en bak 25 min. in de oven.