Delhaize logo
  • Scones

Scones

Scones
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 1 ei
  • 225 g zelfrijzend bakmeel
  • 1/2 kl bakpoeder
  • 1,3 dl melk
  • 25 g kristalsuiker
  • 40 g boter
  • enkele oreganoblaadjes
  • 1 ei
  • 225 g zelfrijzend bakmeel
  • 1/2 kl bakpoeder
  • 1,3 dl melk
  • 25 g kristalsuiker
  • 40 g boter
  • enkele oreganoblaadjes

Begin met koken

: 40 min.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een muffinbakvorm en bestuif ze lichtjes met bloem. Zet de vorm in de koelkast.
2
Kneed het ei, 225 g zelfrijzende bloem, het bakpoeder, de melk, de suiker, 40 g boter, peper en zout tot een homogeen deeg. Verdeel het deeg over 8 vakjes van de bakvorm, werk af met enkele oreganoblaadjes en bak 25 min. in de oven.
3
Dien lauw op bij een kaasplateau.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Beboter een muffinbakvorm en bestuif ze lichtjes met bloem. Zet de vorm in de koelkast.
2
Kneed het ei, 225 g zelfrijzende bloem, het bakpoeder, de melk, de suiker, 40 g boter, peper en zout tot een homogeen deeg. Verdeel het deeg over 8 vakjes van de bakvorm, werk af met enkele oreganoblaadjes en bak 25 min. in de oven.
3
Dien lauw op bij een kaasplateau.
Nutritionele informatie
Energie: 181 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Andere wereldkeuken
Vegetarisch
Bijgerechten

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

Tarwebloem
Delhaize Tarwebloem
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Gist droog
Dr. oetker Gist droog
4 x 7 gr
2
85
Karnemelk | Bio
Delhaize Karnemelk | Bio
1 l
Bio
    1
    95
    Suiker | Vervanger
    Zusto Suiker | Vervanger
    300 gr
    4
    29
    Kruiden | Oregano
    Santa Maria Kruiden | Oregano
    5 gr
    2de tegen -40%
    2
    95

    Reeds in je keuken

    Eieren | Bruine | Medium
    Delhaize Eieren | Bruine | Medium
    4 st
    1
    69
    Boter | Gezouten
    Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2de tegen -50%
    2
    39
    Totaal:
    €12,39