Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenSalade van rundvlees met frambozen
Delhaize logo
  • Salade van rundvlees met frambozen

Salade van rundvlees met frambozen

Salade van rundvlees met frambozen
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 of 3 grote steaks (600 g in totaal)
  • 200 g frambozen
  • 4 el frambozenazijn
  • 1 grote kl mosterd op oude wijze
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • olijfolie
  • peper
  • 1 rode ui
  • steakpeper
  • 2 of 3 grote steaks (600 g in totaal)
  • 200 g frambozen
  • 4 el frambozenazijn
  • 1 grote kl mosterd op oude wijze
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • olijfolie
  • peper
  • 1 rode ui
  • steakpeper

Begin met koken

1
Verhit een antikleefpan zonder vetstof op een vrij hoog vuur. Smeer de steaks in met olijfolie en schroei het vlees in de pan, ongeveer 1 min. 30’ per kant. Leg de steaks op een snijplank en bestrooi rijkelijk met steakpeper. Duw erop met de rug van een lepel zodat de peper goed kleeft. Laat afkoelen.
2
Giet ondertussen de frambozenazijn in een bokaal, kruid met peper en zout, voeg mosterd en 8 eetlepels olie toe. Sluit de bokaal en schud goed.
3
Snipper de rode ui heel fijn en spoel de frambozen.
4
Verdeel de spinazieblaadjes, de ui en de helft van de frambozen over 4 borden. Kruid de steaks met zout en snij in plakken. Leg ze bovenop de salade, evenals de resterende frambozen en dien op. Geef de vinaigrette er apart bij.
5
Dien op met meergranenstokbrood.
1
Verhit een antikleefpan zonder vetstof op een vrij hoog vuur. Smeer de steaks in met olijfolie en schroei het vlees in de pan, ongeveer 1 min. 30’ per kant. Leg de steaks op een snijplank en bestrooi rijkelijk met steakpeper. Duw erop met de rug van een lepel zodat de peper goed kleeft. Laat afkoelen.
2
Giet ondertussen de frambozenazijn in een bokaal, kruid met peper en zout, voeg mosterd en 8 eetlepels olie toe. Sluit de bokaal en schud goed.
3
Snipper de rode ui heel fijn en spoel de frambozen.
4
Verdeel de spinazieblaadjes, de ui en de helft van de frambozen over 4 borden. Kruid de steaks met zout en snij in plakken. Leg ze bovenop de salade, evenals de resterende frambozen en dien op. Geef de vinaigrette er apart bij.
5
Dien op met meergranenstokbrood.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Brunch
Diner
Zomer
Lunch