Tot en met 09 oktober, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLWF!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenSalade van rundvlees met frambozen
Delhaize logo
  • Salade van rundvlees met frambozen

Salade van rundvlees met frambozen

Salade van rundvlees met frambozen
Makkelijk
< 30 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 of 3 grote steaks (600 g in totaal)
  • 200 g frambozen
  • 4 el frambozenazijn
  • 1 grote kl mosterd op oude wijze
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • olijfolie
  • peper
  • 1 rode ui
  • steakpeper
  • 2 of 3 grote steaks (600 g in totaal)
  • 200 g frambozen
  • 4 el frambozenazijn
  • 1 grote kl mosterd op oude wijze
  • 200 g jonge spinazieblaadjes
  • olijfolie
  • peper
  • 1 rode ui
  • steakpeper

Begin met koken

1
Verhit een antikleefpan zonder vetstof op een vrij hoog vuur. Smeer de steaks in met olijfolie en schroei het vlees in de pan, ongeveer 1 min. 30’ per kant. Leg de steaks op een snijplank en bestrooi rijkelijk met steakpeper. Duw erop met de rug van een lepel zodat de peper goed kleeft. Laat afkoelen.
2
Giet ondertussen de frambozenazijn in een bokaal, kruid met peper en zout, voeg mosterd en 8 eetlepels olie toe. Sluit de bokaal en schud goed.
3
Snipper de rode ui heel fijn en spoel de frambozen.
4
Verdeel de spinazieblaadjes, de ui en de helft van de frambozen over 4 borden. Kruid de steaks met zout en snij in plakken. Leg ze bovenop de salade, evenals de resterende frambozen en dien op. Geef de vinaigrette er apart bij.
5
Dien op met meergranenstokbrood.
1
Verhit een antikleefpan zonder vetstof op een vrij hoog vuur. Smeer de steaks in met olijfolie en schroei het vlees in de pan, ongeveer 1 min. 30’ per kant. Leg de steaks op een snijplank en bestrooi rijkelijk met steakpeper. Duw erop met de rug van een lepel zodat de peper goed kleeft. Laat afkoelen.
2
Giet ondertussen de frambozenazijn in een bokaal, kruid met peper en zout, voeg mosterd en 8 eetlepels olie toe. Sluit de bokaal en schud goed.
3
Snipper de rode ui heel fijn en spoel de frambozen.
4
Verdeel de spinazieblaadjes, de ui en de helft van de frambozen over 4 borden. Kruid de steaks met zout en snij in plakken. Leg ze bovenop de salade, evenals de resterende frambozen en dien op. Geef de vinaigrette er apart bij.
5
Dien op met meergranenstokbrood.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Gluten vrij
Brunch
Diner
Zomer
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Rundvlees

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

frambozenazijn
4 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Frambozen
Delhaize Frambozen
2 × 125 gr
2
99
Mosterd | Originale
Maille Mosterd | Originale
360 gr
3
99
Jonge spinazieblaadjes
Delhaize Jonge spinazieblaadjes
200 gr
1
99
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
  • little-lione.external.82792960.svg
5
25
Kruiden | Peper | 5 Bessen
Delhaize Kruiden | Peper | 5 Bessen
40 gr
1
99
Kruiden | Peper | 5 Bessen
Delhaize Kruiden | Peper | 5 Bessen
40 gr
1
99
Totaal:
€13,95