Recept zoekresultatenSalade van kreeft met fijne groentjes
Delhaize logo

Salade van kreeft met fijne groentjes

Salade van kreeft met fijne groentjes
Gemiddeld
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 200 g jonge wortelen
  • 200 g sugar snaps
  • 200 g edamamebonen
  • 1/2 bussel radijzen
  • 5 l water
  • 4 e.l. olijfolie
  • 20 g verse kruiden
  • 150 g grof zeezout
  • 3 el olijfolie (voor de ananassalsa)
  • 1 bussel koriander (voor de ananassalsa)
  • 10 g rucola (voor de groene saus)
  • 5 cl witte balsamicoazijn (voor de groene saus)
  • 1/2 dl olijfolie (voor de groene saus)
  • 1/2 bussel koriander (voor de groene saus)
  • 1/2 bussel basilicum (voor de groene saus)
  • 1/2 bussel dille (voor de groene saus)
  • 150 g cocktailsaus Natura (voor de speciale cocktailsaus)
  • 1/2 bussel basilicum Pistou ( voor de speciale cocktailsaus)
  • 2 levende kreeften van 800 g
  • 2 little gemharten
  • ijsblokje
  • zout
  • 3 lente-uitjes (voor de ananassalsa)
  • 1 kleine ananas (voor de ananassalsa)
  • 2 limoenen voor de ananassalsa)
  • 1 rode peper (voor de ananassalsa)
  • zout (voor de ananassalsa)
  • peper en zout (voor de groene saus)
  • 1/2 citroen (voor de speciale cocktailsaus)
  • 1/2 groene appel (voor de speciale cocktailsaus)
  • 1 bosje lente-uitjes
  • 200 g jonge wortelen
  • 200 g sugar snaps
  • 200 g edamamebonen
  • 1/2 bussel radijzen
  • 5 l water
  • 4 e.l. olijfolie
  • 20 g verse kruiden
  • 150 g grof zeezout
  • 3 el olijfolie (voor de ananassalsa)
  • 1 bussel koriander (voor de ananassalsa)
  • 10 g rucola (voor de groene saus)
  • 5 cl witte balsamicoazijn (voor de groene saus)
  • 1/2 dl olijfolie (voor de groene saus)
  • 1/2 bussel koriander (voor de groene saus)