1
Kook de sugarsnaps 2 à 3 min. in een ruime hoeveelheid kokend water. Laat ze afkoelen in ijswater, zo behouden ze hun mooie groene kleur. Open en halveer ze.
2
Snijd de courgettes, de wortel en de gele biet in fijne sneetjes met behulp van een mandoline.
3
Vermeng de sneetjes met de parmigianoschilfers.
4
Maak de vinaigrette. Rasp de zeste van de citroen en de sinaasappel en pers beide vruchten. Snijd de granaatappel in 2 en pers de ene helft. Haal uit de andere helft de pitten door met een houten lepel op de onderkant te slaan.
5
Schil en rasp de gember. Meng de vruchtensappen met de gember, de granaatappelpitjes, de olijfolie, de suiker en peper en zout.
6
Schik de rode vruchten en de groenten op een grote schaal, bestrooi met de fijngehakte kruiden en de vinaigrette. Laat 5 min. marineren alvorens deze smaak- en vitaminebom op te dienen.
1
Kook de sugarsnaps 2 à 3 min. in een ruime hoeveelheid kokend water. Laat ze afkoelen in ijswater, zo behouden ze hun mooie groene kleur. Open en halveer ze.
2
Snijd de courgettes, de wortel en de gele biet in fijne sneetjes met behulp van een mandoline.
3
Vermeng de sneetjes met de parmigianoschilfers.
4
Maak de vinaigrette. Rasp de zeste van de citroen en de sinaasappel en pers beide vruchten. Snijd de granaatappel in 2 en pers de ene helft. Haal uit de andere helft de pitten door met een houten lepel op de onderkant te slaan.
5
Schil en rasp de gember. Meng de vruchtensappen met de gember, de granaatappelpitjes, de olijfolie, de suiker en peper en zout.
6
Schik de rode vruchten en de groenten op een grote schaal, bestrooi met de fijngehakte kruiden en de vinaigrette. Laat 5 min. marineren alvorens deze smaak- en vitaminebom op te dienen.