Tot en met 11 september, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLBTS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenSalade niçoise met maatjes 
Delhaize logo
  • Salade niçoise met maatjes 

Salade niçoise met maatjes 

Salade niçoise met maatjes 
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 8 maatjes
  • 4 eieren
  • 300 g tomaten
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 bosje radijzen
  • 4 zoete slaharten 'Little Gem'
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 1 kl mosterd
  • 4 el witte wijnazijn
  • 8 el olijfolie
  • Black Pepper Tellicherry van Santa Maria
  • zout
  • 8 maatjes
  • 4 eieren
  • 300 g tomaten
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 bosje radijzen
  • 4 zoete slaharten 'Little Gem'
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 1 kl mosterd
  • 4 el witte wijnazijn
  • 8 el olijfolie
  • Black Pepper Tellicherry van Santa Maria
  • zout

Begin met koken

1
Kook 4 eieren 9 min. in kokend water en dompel ze daarna meteen onder in koud water.
2
Doe 1 tl mosterd, 4 el witte wijnazijn, wat Black Pepper Tellicherry van Santa Maria, zout en 8 el olijfolie in een bokaal. Sluit de bokaal af met een deksel en schud de inhoud door elkaar.
3
Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in zeer fijne schijfjes met een mandoline. Doe hetzelfde met 1 rode ui en 1 bosje radijzen. Verdeel de groenten over de borden. Voeg 300 g tomaten, 4 zoete slaharten 'Little Gem' en de hardgekookte eieren (telkens in 4 partjes gesneden) toe. Leg er 8 maatjes en 100 g ontpitte zwarte olijven bij. Serveer het gerecht met brood en de vinaigrette ernaast.
1
Kook 4 eieren 9 min. in kokend water en dompel ze daarna meteen onder in koud water.
2
Doe 1 tl mosterd, 4 el witte wijnazijn, wat Black Pepper Tellicherry van Santa Maria, zout en 8 el olijfolie in een bokaal. Sluit de bokaal af met een deksel en schud de inhoud door elkaar.
3
Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in zeer fijne schijfjes met een mandoline. Doe hetzelfde met 1 rode ui en 1 bosje radijzen. Verdeel de groenten over de borden. Voeg 300 g tomaten, 4 zoete slaharten 'Little Gem' en de hardgekookte eieren (telkens in 4 partjes gesneden) toe. Leg er 8 maatjes en 100 g ontpitte zwarte olijven bij. Serveer het gerecht met brood en de vinaigrette ernaast.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Haringsalade met dille | MSC
Delhaize Haringsalade met dille | MSC
185 gr
2
49
Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Delhaize Tomaten | Kumato

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Rode uien | Netje

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Rode radijzen | Bussel
Delhaize Rode radijzen | Bussel
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
1
09
Zwarte olijf
Delhaize Zwarte olijf
130 gr
2
99
Mosterd | Zacht | Squeeze
Delhaize Mosterd | Zacht | Squeeze
300 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
35
Natuurazijn
Delhaize Natuurazijn
1,5 l
  • little-lione.external.82792960.svg
0
52
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
  • little-lione.external.82792960.svg
5
25

Reeds in je keuken

Zout | Tafel | Naturel
Jozo Zout | Tafel | Naturel
1 kg
1
09
Totaal:
€20,86