⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenSalade niçoise met maatjes 
Delhaize logo
  • Salade niçoise met maatjes 

Salade niçoise met maatjes 

Salade niçoise met maatjes 
Makkelijk
< 30 min.
3/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 8 maatjes
  • 4 eieren
  • 300 g tomaten
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 bosje radijzen
  • 4 zoete slaharten 'Little Gem'
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 1 kl mosterd
  • 4 el witte wijnazijn
  • 8 el olijfolie
  • Black Pepper Tellicherry van Santa Maria
  • Zout
  • 8 maatjes
  • 4 eieren
  • 300 g tomaten
  • 1 groene paprika
  • 1 rode ui
  • 1 bosje radijzen
  • 4 zoete slaharten 'Little Gem'
  • 100 g zwarte ontpitte olijven
  • 1 kl mosterd
  • 4 el witte wijnazijn
  • 8 el olijfolie
  • Black Pepper Tellicherry van Santa Maria
  • Zout

Begin met koken

1
Kook 4 eieren 9 min. in kokend water en dompel ze daarna meteen onder in koud water.
2
Doe 1 tl mosterd, 4 el witte wijnazijn, wat Black Pepper Tellicherry van Santa Maria, zout en 8 el olijfolie in een bokaal. Sluit de bokaal af met een deksel en schud de inhoud door elkaar.
3
Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in zeer fijne schijfjes met een mandoline. Doe hetzelfde met 1 rode ui en 1 bosje radijzen. Verdeel de groenten over de borden. Voeg 300 g tomaten, 4 zoete slaharten 'Little Gem' en de hardgekookte eieren (telkens in 4 partjes gesneden) toe. Leg er 8 maatjes en 100 g ontpitte zwarte olijven bij. Serveer het gerecht met brood en de vinaigrette ernaast.
1
Kook 4 eieren 9 min. in kokend water en dompel ze daarna meteen onder in koud water.
2
Doe 1 tl mosterd, 4 el witte wijnazijn, wat Black Pepper Tellicherry van Santa Maria, zout en 8 el olijfolie in een bokaal. Sluit de bokaal af met een deksel en schud de inhoud door elkaar.
3
Verwijder de zaadjes uit 1 groene paprika en snijd hem in zeer fijne schijfjes met een mandoline. Doe hetzelfde met 1 rode ui en 1 bosje radijzen. Verdeel de groenten over de borden. Voeg 300 g tomaten, 4 zoete slaharten 'Little Gem' en de hardgekookte eieren (telkens in 4 partjes gesneden) toe. Leg er 8 maatjes en 100 g ontpitte zwarte olijven bij. Serveer het gerecht met brood en de vinaigrette ernaast.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Haringfilet
8

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Rode ui
1

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Zwarte olijf
100 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Mosterd
1 kl

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Peper

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Eieren | Medium | Vrije uitloop
Delhaize Eieren | Medium | Vrije uitloop
6 st
  • little-lione.external.82792960.svg
2
09
Smaaktrostomaten
Delhaize Smaaktrostomaten
450 gr
4
49
Rode radijzen | Bussel
Delhaize Rode radijzen | Bussel
1 st
  • little-lione.external.82792960.svg
1
09
Natuurazijn
Delhaize Natuurazijn
1,5 l
  • little-lione.external.82792960.svg
0
52
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
1 l
  • little-lione.external.82792960.svg
7
99
Totaal:
€16,18