⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenSalade Caprese
Delhaize logo
  • Salade Caprese
    B

Salade Caprese

Salade CapreseB
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 bollen mozzarella
  • 4 tomaten
  • 10 cl olijfolie extra vierge
  • 1 el balsamicocrème
  • 4 takjes basilicum
  • peper
  • grof zeezout
  • 2 bollen mozzarella
  • 4 tomaten
  • 10 cl olijfolie extra vierge
  • 1 el balsamicocrème
  • 4 takjes basilicum
  • peper
  • grof zeezout

Begin met koken

: 15 min.
1
Spoel de tomaten en snijd ze in plakken.
2
Giet het vocht van de mozzarella en snijd hem in plakken.
3
Schik om beurt een schijf tomaat en mozzarella en start vanuit het centrum. Werk op deze manier verder naar de buitenkant van het bord toe.
4
Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en grof zeezout.
5
Breng de salade verder op smaak met de balsamicocrème en de basilicumblaadjes.
1
Spoel de tomaten en snijd ze in plakken.
2
Giet het vocht van de mozzarella en snijd hem in plakken.
3
Schik om beurt een schijf tomaat en mozzarella en start vanuit het centrum. Werk op deze manier verder naar de buitenkant van het bord toe.
4
Besprenkel met de olijfolie en kruid met peper en grof zeezout.
5
Breng de salade verder op smaak met de balsamicocrème en de basilicumblaadjes.
Nutritionele informatie
B
Per 100g: Energie: 159 kcal - Vetten: 14,4 g - Koolhydraten: 1,9 g - Vezels: 0,8 g - Eiwitten: 5,2 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g: Energie: 159 kcal - Vetten: 14,4 g - Koolhydraten: 1,9 g - Vezels: 0,8 g - Eiwitten: 5,2 g
Vegetarisch
Zomer
Hoofdgerecht