1
Houd 1 zandkoekje apart, breek de rest in grote stukken en verdeel ze over 6 lage glazen. Verdeel ook de niet ontdooide frambozen over de glazen en houd er enkele apart voor de afwerking.
2
Splits de eiwitten van de eidooiers: je hebt 2 eidooiers en 3 eiwitten nodig. Klop de eiwitten tot stevig schuim, met de helft van de suiker. Klop anderzijds de eidooiers met de rest van de suiker tot het mengsel wit wordt en begint te schuimen. Voeg de mascarpone toe en klop zachtjes tot een glad mengsel. Schep er met een soepele spatel voorzichtig de helft van de frambozencoulis bij en dan de eiwitten.
3
Voeg nog een beetje coulis toe aan de crème, zonder te mengen. Giet de crème in de glazen en voeg beetje bij beetje coulis toe voor een gemarmerd effect. Eindig met een beetje coulis en meng lichtjes. Werk af met de rest van de frambozen in stukken. Dek af en laat minstens 2 u in de koelkast rusten.
4
Bestrooi de tiramisu’s net voor het opdienen met het grofverkruimelde zandkoekje.
1
Houd 1 zandkoekje apart, breek de rest in grote stukken en verdeel ze over 6 lage glazen. Verdeel ook de niet ontdooide frambozen over de glazen en houd er enkele apart voor de afwerking.
2
Splits de eiwitten van de eidooiers: je hebt 2 eidooiers en 3 eiwitten nodig. Klop de eiwitten tot stevig schuim, met de helft van de suiker. Klop anderzijds de eidooiers met de rest van de suiker tot het mengsel wit wordt en begint te schuimen. Voeg de mascarpone toe en klop zachtjes tot een glad mengsel. Schep er met een soepele spatel voorzichtig de helft van de frambozencoulis bij en dan de eiwitten.
3
Voeg nog een beetje coulis toe aan de crème, zonder te mengen. Giet de crème in de glazen en voeg beetje bij beetje coulis toe voor een gemarmerd effect. Eindig met een beetje coulis en meng lichtjes. Werk af met de rest van de frambozen in stukken. Dek af en laat minstens 2 u in de koelkast rusten.
4
Bestrooi de tiramisu’s net voor het opdienen met het grofverkruimelde zandkoekje.