Recept zoekresultatenRoulade van pasta, gehakt, gegrilde courgette en tomatensaus
Delhaize logo
  • Roulade van pasta, gehakt, gegrilde courgette en tomatensaus
    A

Roulade van pasta, gehakt, gegrilde courgette en tomatensaus

Roulade van pasta, gehakt, gegrilde courgette en tomatensausA
Makkelijk
30-60 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1/2 kl gedroogde tijm
  • peper en zout (voor de tomatensaus)
  • 2 e.l. olijfolie
  • 120 g basilicosaus
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode ui
  • 6 tomaten
  • peper
  • 1/2 kl gedroogde rozemarijn
  • 1 courgette
  • 1/2 kl gedroogde oregano
  • 1/2 kl gedroogde marjolein
  • 1/2 kl gedroogde basilicum
  • enkele verse basilicumblaadjes
  • 150 g geraspte mozarella
  • 6 feuilles lasagnevellen
  • 400 g varkens-kalfsgehakt
  • 1/2 kl gedroogde tijm
  • peper en zout (voor de tomatensaus)
  • 2 e.l. olijfolie
  • 120 g basilicosaus
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rode ui
  • 6 tomaten
  • peper
  • 1/2 kl gedroogde rozemarijn
  • 1 courgette
  • 1/2 kl gedroogde oregano
  • 1/2 kl gedroogde marjolein
  • 1/2 kl gedroogde basilicum
  • enkele verse basilicumblaadjes
  • 150 g geraspte mozarella

Begin met koken

: 20 min + 20 min baktijd
1
Maak een klassieke tomatensaus: fruit de fijngesnipperde rode ui en knoflook in olijfolie, voeg de grofgehakte tomaten en de basilicosaus toe. Kruid met peper en zout en laat inkoken.
2
Gril intussen de courgette, die je in lange repen gesneden hebt.
3
Meng het gehakt met de kruiden, peper en zout.
4
Kook de lasagnevellen en leg ze op een propere keukendoek. Leg op elk vel 2 à 3 reepjes courgette en gehakt. Rol de vellen op en leg ze in een ovenschotel.
5
Bedek de rollen met de tomatensaus en de geraspte mozzarella. Zet in de oven op 180°C gedurende 20 min.
6
Werk af met enkele basilicumblaadjes.
1
Maak een klassieke tomatensaus: fruit de fijngesnipperde rode ui en knoflook in olijfolie, voeg de grofgehakte tomaten en de basilicosaus toe. Kruid met peper en zout en laat inkoken.
2
Gril intussen de courgette, die je in lange repen gesneden hebt.
3
Meng het gehakt met de kruiden, peper en zout.
4
Kook de lasagnevellen en leg ze op een propere keukendoek. Leg op elk vel 2 à 3 reepjes courgette en gehakt. Rol de vellen op en leg ze in een ovenschotel.
5
Bedek de rollen met de tomatensaus en de geraspte mozzarella. Zet in de oven op 180°C gedurende 20 min.
6
Werk af met enkele basilicumblaadjes.
Nutritionele informatie
A
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 402; energie (kCal): 97; vetten (g): 6,6; verzadigde vetten (g): 2,5; koolhydraten (g): 3,6; suikers (g): 2,6; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 5,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 497,42
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 402; energie (kCal): 97; vetten (g): 6,6; verzadigde vetten (g): 2,5; koolhydraten (g): 3,6; suikers (g): 2,6; vezels (g): 1,1; eiwitten (g): 5,6; zout (g): 0,3. Energie (kcal/portie): 497,42
Kids
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Kruiden | Tijm
Santa Maria Kruiden | Tijm
15 gr
2
75
Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
Oxfam Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
85 gr
Bio
    4
    25
    Basilicum | Verpakt
    Delhaize Basilicum | Verpakt
    20 gr
    1
    55
    Verse look
    Delhaize Verse look
    140 gr
    2
    29
    Delhaize Rode uien | Netje
    400 gr

    Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

    Trostomaten | Bio
    Delhaize Trostomaten | Bio
    2 × 500 gr
    Bio
      3
      49
      Rozemarijn | Verpakt
      Delhaize Rozemarijn | Verpakt
      20 gr
      1
      55
      Courgette
      Delhaize Courgette
      1 st
      0
      69
      Kruiden | Oregano
      Santa Maria Kruiden | Oregano
      5 gr
      2
      95
      Kruiden | Marjolein
      Santa Maria Kruiden | Marjolein
      8 gr
      2
      95
      Basilicum | Verpakt
      Delhaize Basilicum | Verpakt
      20 gr
      1
      55
      Basilicum | Verpakt
      Delhaize Basilicum | Verpakt
      20 gr
      1
      55
      Mozzarella | Mini-bolletjes
      Galbani Mozzarella | Mini-bolletjes
      150 gr
      2
      49
      Pasta | Lasagna | Volkoren | Bio
      Delhaize Pasta | Lasagna | Volkoren | Bio
      250 gr
      Bio
        1
        65
        Gehakt | Varken | Kalfs | Gekruid
        Delhaize Gehakt | Varken | Kalfs | Gekruid
        500 gr
        4
        75

        Reeds in je keuken

        Olijfolie | Culinaire
        Delhaize Olijfolie | Culinaire
        50 cl
        • little-lione.external.82792960.svg
        5
        25
        Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
        Oxfam Peper | Bollen | Zwart | Bio | Fairtrade
        85 gr
        Bio
          4
          25
          Totaal:
          €37,95