Recept zoekresultatenRomige polenta met gebakken bospaddenstoelen
Recept zoekresultatenRomige polenta met gebakken bospaddenstoelen
Delhaize logo
  • Romige polenta met gebakken bospaddenstoelen
    C

Romige polenta met gebakken bospaddenstoelen

Romige polenta met gebakken bospaddenstoelenC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 200 g voorgekookte polenta
  • 1,5 kl gevogeltebouillon Delhaize taste of Inspirations
  • 120 g geitenkaas Le Petit Rondin
  • 40 g versgeraspte Parmezaanse kaas
  • 200 g verse bospaddenstoelen
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 takjes platte peterselie
  • 200 g voorgekookte polenta
  • 1,5 kl gevogeltebouillon Delhaize taste of Inspirations
  • 120 g geitenkaas Le Petit Rondin
  • 40 g versgeraspte Parmezaanse kaas
  • 200 g verse bospaddenstoelen
  • 2 e.l. olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 3 takjes platte peterselie