Recept zoekresultatenRisotto met champagne, truffel, sint-jakobsvruchten met gezouten boter
Recept zoekresultatenRisotto met champagne, truffel, sint-jakobsvruchten met gezouten boter
Delhaize logo
B

Risotto met champagne, truffel, sint-jakobsvruchten met gezouten boter

Risotto met champagne, truffel, sint-jakobsvruchten met gezouten boterB
Makkelijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 150 g arborio rijst
  • 25 cl champagne brut (of cava)
  • 20 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 50 g gezouten boter
  • 2 e.l. olijfolie
  • 20 g parmezaanschilfers
  • 1/2 dopje saffraanpoeder
  • 1 sjalot
  • 400 g ultraverse sint-jakobsvruchten
  • 19 cl visfond
  • 1 kl zomertruffel in plakjes
  • zout
  • 150 g arborio rijst
  • 25 cl champagne brut (of cava)
  • 20 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 50 g gezouten boter
  • 2 e.l. olijfolie
  • 20 g parmezaanschilfers
  • 1/2 dopje saffraanpoeder
  • 1 sjalot
  • 400 g ultraverse sint-jakobsvruchten
  • 19 cl visfond
  • 1 kl zomertruffel in plakjes
  • zout