1
Doe de mayonaise in een kleine slakom. Voeg de verse kaas toe, de ketchup, de honing en het kerriepoeder. Meng goed.
2
Snipper de halve ui fijn en doe bij de saus. Voeg, naar eigen smaak, Tabasco toe en peper en zout. Meng goed. Dek af met vershoudfolie. Zet de dipsaus in de koelkast tot net voor het opdienen. Ondertussen kan je de rauwkost bereiden.
3
Dien de dipsaus op in een mooi kommetje. Serveer met de groenten bij het aperitief.
1
Doe de mayonaise in een kleine slakom. Voeg de verse kaas toe, de ketchup, de honing en het kerriepoeder. Meng goed.
2
Snipper de halve ui fijn en doe bij de saus. Voeg, naar eigen smaak, Tabasco toe en peper en zout. Meng goed. Dek af met vershoudfolie. Zet de dipsaus in de koelkast tot net voor het opdienen. Ondertussen kan je de rauwkost bereiden.
3
Dien de dipsaus op in een mooi kommetje. Serveer met de groenten bij het aperitief.