1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Los de gist op in het lauwe water.
3
Meng de bloem met het zout en de in lauw water opgeloste gist. Kneed 15 min en laat vervolgens 1 u rijzen onder een handdoek, op een warme plek.
4
Snijd intussen de ananas in blokjes en snipper de ham fijn.
5
Kneed het deeg nog eens, rol het uit en snijd het in de vorm van een hart. Bestrooi het hart eerst met de mozzarella, vervolgens met de ham en de ananas en nadien met de oregano. Bak gedurende 15 min in de oven.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Los de gist op in het lauwe water.
3
Meng de bloem met het zout en de in lauw water opgeloste gist. Kneed 15 min en laat vervolgens 1 u rijzen onder een handdoek, op een warme plek.
4
Snijd intussen de ananas in blokjes en snipper de ham fijn.
5
Kneed het deeg nog eens, rol het uit en snijd het in de vorm van een hart. Bestrooi het hart eerst met de mozzarella, vervolgens met de ham en de ananas en nadien met de oregano. Bak gedurende 15 min in de oven.