1
Pel de rode ui en hak hem grof. Pel de teentjes look. Verwijder de wortels en het groen van de jonge uitjes en snijd ze in schijfjes. Doe hetzelfde met de prei.
2
Doe in een grote kookpan met de verse kruiden, 5 cl olijfolie en laat aanstoven.
3
Snijd de courgette en de paprika ondertussen in blokjes. Was de aardappelen en snijd ze in blokjes. Doe samen met de tomaten en de bonen bij de uien, kruid met peper en zout en laat nog een minuutje aanstoven.
4
Giet de witte wijn erbij en laat 3 min koken. Giet de gevogeltebouillon erbij en laat 25 min koken. Voeg de Pistou toe, meng goed en dien onmiddellijk op.
1
Pel de rode ui en hak hem grof. Pel de teentjes look. Verwijder de wortels en het groen van de jonge uitjes en snijd ze in schijfjes. Doe hetzelfde met de prei.
2
Doe in een grote kookpan met de verse kruiden, 5 cl olijfolie en laat aanstoven.
3
Snijd de courgette en de paprika ondertussen in blokjes. Was de aardappelen en snijd ze in blokjes. Doe samen met de tomaten en de bonen bij de uien, kruid met peper en zout en laat nog een minuutje aanstoven.
4
Giet de witte wijn erbij en laat 3 min koken. Giet de gevogeltebouillon erbij en laat 25 min koken. Voeg de Pistou toe, meng goed en dien onmiddellijk op.