⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Delhaize logo
  • Pistousoep

Pistousoep

Pistousoep
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 stengels prei
  • 1 peper van de molen
  • 30 g verse pistou
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 takje tijm
  • 1 takje salie
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 60 g rode bonen, geweekt
  • 1 aardappel
  • 1,5 l ontvette gevogeltebouillon
  • 5 el olijfolie
  • 2 feuilles laurier
  • 100 g kerstomaatjes
  • 2 jonge uien
  • 30 cl droge witte wijn
  • 1 courgette
  • 2 stengels prei
  • 1 peper van de molen
  • 30 g verse pistou
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 takje tijm
  • 1 takje salie
  • 1 rode ui
  • 1 rode paprika
  • 60 g rode bonen, geweekt
  • 1 aardappel
  • 1,5 l ontvette gevogeltebouillon
  • 5 el olijfolie
  • 2 feuilles laurier
  • 100 g kerstomaatjes
  • 2 jonge uien

Begin met koken

1
Pel de rode ui en hak hem grof. Pel de teentjes look. Verwijder de wortels en het groen van de jonge uitjes en snijd ze in schijfjes. Doe hetzelfde met de prei.
2
Doe in een grote kookpan met de verse kruiden, 5 cl olijfolie en laat aanstoven.
3
Snijd de courgette en de paprika ondertussen in blokjes. Was de aardappelen en snijd ze in blokjes. Doe samen met de tomaten en de bonen bij de uien, kruid met peper en zout en laat nog een minuutje aanstoven.
4
Giet de witte wijn erbij en laat 3 min koken. Giet de gevogeltebouillon erbij en laat 25 min koken. Voeg de Pistou toe, meng goed en dien onmiddellijk op.
1
Pel de rode ui en hak hem grof. Pel de teentjes look. Verwijder de wortels en het groen van de jonge uitjes en snijd ze in schijfjes. Doe hetzelfde met de prei.
2
Doe in een grote kookpan met de verse kruiden, 5 cl olijfolie en laat aanstoven.
3
Snijd de courgette en de paprika ondertussen in blokjes. Was de aardappelen en snijd ze in blokjes. Doe samen met de tomaten en de bonen bij de uien, kruid met peper en zout en laat nog een minuutje aanstoven.
4
Giet de witte wijn erbij en laat 3 min koken. Giet de gevogeltebouillon erbij en laat 25 min koken. Voeg de Pistou toe, meng goed en dien onmiddellijk op.
Nutritionele informatie
Energie: 205 kcal

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Frans
Gluten vrij
Diner
Lunch

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Look | Netje | Bio
100 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Kerstomaten | Mix
400 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Delhaize Courgette
1 st

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Prei | Fijngesneden
Delhaize Prei | Fijngesneden
300 gr
2de tegen -50%
1
69
Peper | Groen | Gepekeld
Delhaize Peper | Groen | Gepekeld
60 gr
1
69
Pesto | Rood
Conserve Della Nonna Pesto | Rood
190 gr
4
15
Tijm | Verpakt
Delhaize Tijm | Verpakt
20 gr
1
49
Kruiden | Salie
Santa Maria Kruiden | Salie
11 gr
2
95
Rode uien | Netje
Delhaize Rode uien | Netje
400 gr
1
99
Zoete puntpaprika | Rood
Delhaize Zoete puntpaprika | Rood
1 st
1
39
Bonen | Chili
Santa Maria Bonen | Chili
410 gr
-10% voor 3
2
75
Aardappelen | Nicola
Delhaize Aardappelen | Nicola
1 kg
2
69
Bouillon| Kip
Fundo Bouillon| Kip
46,5 cl
2de tegen -50%
4
69
Kruiden | Laurier | Poeder
Santa Maria Kruiden | Laurier | Poeder
18 gr
3
89
Gesneden ajuinen
Delhaize Gesneden ajuinen
600 gr
  • frozen.external.af58c8a6.svg
1
45
Somontano | Chardonnay
Vinas Del Vero Somontano | Chardonnay
37,5 cl
2+1 gratis
3
99

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Totaal:
€34,81