1
Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de tomaten in een ovenschaal, prik ze in, besprenkel ze met olie, kruid ze met zout en bestrooi ze met geriste tijm. Schuif de tomaatjes 20 min. in de oven.
2
Snijd intussen de kipfilets in stukken en bak ze op een matig vuurtje goudbruin, in een braadpan met de hete boter. Kruid met peper en zout.
3
Kook de pasta in kokend water volgens de instructies op de verpakking.
4
Maak de pesto: rasp de pecorino en pers het teentje knoflook. Mix ze met de andere ingrediënten in de beker van de hakmolen tot een vloeibare pesto.
5
Meng de pesto met de uitgelekte pasta (in de kookpot zodat alles warm blijft, maar niet op het vuur). Serveer en voeg de stukken kip, de grofverkruimelde feta, de tomaten en de pijnboompitten toe.
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Doe de tomaten in een ovenschaal, prik ze in, besprenkel ze met olie, kruid ze met zout en bestrooi ze met geriste tijm. Schuif de tomaatjes 20 min. in de oven.
2
Snijd intussen de kipfilets in stukken en bak ze op een matig vuurtje goudbruin, in een braadpan met de hete boter. Kruid met peper en zout.
3
Kook de pasta in kokend water volgens de instructies op de verpakking.
4
Maak de pesto: rasp de pecorino en pers het teentje knoflook. Mix ze met de andere ingrediënten in de beker van de hakmolen tot een vloeibare pesto.
5
Meng de pesto met de uitgelekte pasta (in de kookpot zodat alles warm blijft, maar niet op het vuur). Serveer en voeg de stukken kip, de grofverkruimelde feta, de tomaten en de pijnboompitten toe.