Kook de pasta beetgaar zoals vermeld op de verpakking. Giet hem af, meng er de helft van de olijfolie onder en kruid met peper en zout.
2
Spoel de smaaktrostomaten en snijd ze in hapklare stukken.
3
Schik in een schaal of lunchbox eerst de salade en daarbij de penne.
4
Scheur de mozzarella in stukken en schik deze samen met de tomaat en de basilicumblaadjes op de salade. Kruid met peper en zout en werk af met de rest van de olijfolie.
1
Kook de pasta beetgaar zoals vermeld op de verpakking. Giet hem af, meng er de helft van de olijfolie onder en kruid met peper en zout.
2
Spoel de smaaktrostomaten en snijd ze in hapklare stukken.
3
Schik in een schaal of lunchbox eerst de salade en daarbij de penne.
4
Scheur de mozzarella in stukken en schik deze samen met de tomaat en de basilicumblaadjes op de salade. Kruid met peper en zout en werk af met de rest van de olijfolie.
Nutritionele informatie
Per 100 g: Energie: 120 kcal - Vetten: 5,6 g - Koolhydraten: 10,6 g - Vezels: 1,1 g - Eiwitten: 6,2 g
Score
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Nutritionele informatie
Per 100 g: Energie: 120 kcal - Vetten: 5,6 g - Koolhydraten: 10,6 g - Vezels: 1,1 g - Eiwitten: 6,2 g