1
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking en spoel hem onder koud water.
2
Dompel de eieren voorzichtig in een grote steelpan kokend water en reken, naargelang hun grootte, 5 à 6 min. kooktijd zodra het water opnieuw kookt. Laat de eieren in koud water schrikken.
3
Ontpit de komkommer en snijd hem in blokjes. Snijd de kerstomaten in 4, de augurken in kleine stukjes en de grootste appelkappertjes in 2. Snijd de hamsneetjes (samen) in vierkante stukken.
4
Meng de goed uitgelekte pasta in een slakom met de mayonaise. Voeg alle andere ingrediënten toe, breng verder op smaak en bewaar in de koelkast als je niet meteen aanvalt.
5
Pel de eieren net voor het opdienen, snijd ze in 2 en verdeel ze over de borden.
1
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking en spoel hem onder koud water.
2
Dompel de eieren voorzichtig in een grote steelpan kokend water en reken, naargelang hun grootte, 5 à 6 min. kooktijd zodra het water opnieuw kookt. Laat de eieren in koud water schrikken.
3
Ontpit de komkommer en snijd hem in blokjes. Snijd de kerstomaten in 4, de augurken in kleine stukjes en de grootste appelkappertjes in 2. Snijd de hamsneetjes (samen) in vierkante stukken.
4
Meng de goed uitgelekte pasta in een slakom met de mayonaise. Voeg alle andere ingrediënten toe, breng verder op smaak en bewaar in de koelkast als je niet meteen aanvalt.
5
Pel de eieren net voor het opdienen, snijd ze in 2 en verdeel ze over de borden.