1
Hak de munt en bereid de zeste van 1 citroen voor.
2
Breng de pasta aan de kook in gezouten water. Voeg ongeveer 3 minuten voor het einde van de aanbevolen kooktijd de erwtjes toe. Giet alles af en meng door elkaar met een eetlepel olijfolie.
3
Voeg de gehakte munt, de geraspte parmezaan en de zeste van 1 citroen toe. Kruid naar smaak met peper of zout.
4
Bak ondertussen de parmezaansticks met een scheutje olijfolie in een hete pan.
1
Hak de munt en bereid de zeste van 1 citroen voor.
2
Breng de pasta aan de kook in gezouten water. Voeg ongeveer 3 minuten voor het einde van de aanbevolen kooktijd de erwtjes toe. Giet alles af en meng door elkaar met een eetlepel olijfolie.
3
Voeg de gehakte munt, de geraspte parmezaan en de zeste van 1 citroen toe. Kruid naar smaak met peper of zout.
4
Bak ondertussen de parmezaansticks met een scheutje olijfolie in een hete pan.