1
Eerst de aardappelfondants in gang steken.
2
Ondertussen de schorseneren schillen en koken.
3
Terwijl de schorseneren koken, de parelhoen bakken en saus in gang steken.
4
Ondertussen zullen de aardappelen klaar zijn en verplaatsen naar de ovenschaal waar de parelhoenfilets op liggen. Zet nog niet in de oven.
5
Ondertussen zijn de schorseneren gaar, afgieten en apart zetten.
6
Plaats nu de schaal met parelhoen en aardappel in de oven.
7
Nu de champignonmengeling maken en afwerken en vervolgens de schorseneren afwerken met de room en kaas.
8
Saus zeven, afwerken met een klontje boter.
1
Eerst de aardappelfondants in gang steken.
2
Ondertussen de schorseneren schillen en koken.
3
Terwijl de schorseneren koken, de parelhoen bakken en saus in gang steken.
4
Ondertussen zullen de aardappelen klaar zijn en verplaatsen naar de ovenschaal waar de parelhoenfilets op liggen. Zet nog niet in de oven.
5
Ondertussen zijn de schorseneren gaar, afgieten en apart zetten.
6
Plaats nu de schaal met parelhoen en aardappel in de oven.
7
Nu de champignonmengeling maken en afwerken en vervolgens de schorseneren afwerken met de room en kaas.
8
Saus zeven, afwerken met een klontje boter.