Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Delhaize logo
  • Pannenkoeken
    C

Pannenkoeken

PannenkoekenC
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 2 eieren
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 5 dl halfvolle melk
  • 1/2 el druivenpitolie
  • 20 g boter
  • zout
  • 2 eieren
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 5 dl halfvolle melk
  • 1/2 el druivenpitolie
  • 20 g boter
  • zout

Begin met koken

: 15 min. + 30 min rusttijd
1
Klop de bloem met een garde geleidelijk aan door de melk. Voeg dan de eieren, het zout en de olie toe. Mix het deeg met een staafmixer, als het niet perfect glad is. Laat het deeg eventueel 30 min rusten.
2
Bak elke pannenkoek met een klontje boter.
3
Dien op met kristalsuiker, bruine of blonde cassonade, een paar druppeltjes citroen …
1
Klop de bloem met een garde geleidelijk aan door de melk. Voeg dan de eieren, het zout en de olie toe. Mix het deeg met een staafmixer, als het niet perfect glad is. Laat het deeg eventueel 30 min rusten.
2
Bak elke pannenkoek met een klontje boter.
3
Dien op met kristalsuiker, bruine of blonde cassonade, een paar druppeltjes citroen …
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 633; energie (kCal): 150; vetten (g): 5; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 20,3; suikers (g): 3; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 5,7; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 310,2
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 633; energie (kCal): 150; vetten (g): 5; verzadigde vetten (g): 2,3; koolhydraten (g): 20,3; suikers (g): 3; vezels (g): 0,9; eiwitten (g): 5,7; zout (g): 0,8. Energie (kcal/portie): 310,2
Frans
Vegetarisch
Lichtmis,Kids
Lente,Zomer
Dessert

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Druivenpitolie
1/2 el

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Tarwebloem
Delhaize Tarwebloem
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Melk | Halfvolle | Bio
Delhaize Melk | Halfvolle | Bio
3 x 25 cl
Bio
    1
    59
    Boter | Gezouten
    Paysan Breton Boter | Gezouten
    125 gr
    2
    39

    Reeds in je keuken

    Kruiden | Zout | Berg | Molen
    Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
    140 gr
    -10% voor 3
    6
    35
    Totaal:
    €6,02

    Maak je maaltijd compleet

    Ontdek de beste wijnen voor dit recept