1
Doe de bloem en het cacaopoeder in een kom, meng met de klopper tot een luchtig geheel.
2
Giet er de helft van de melk bij en meng tot een glad beslag zonder klonters.
3
Voeg de resterende melk toe, de eieren, het zout en de olie.
4
Meng goed en laat 30 min. rusten in een verwarmde ruimte.
5
Bak pannenkoeken op de gewone manier.
6
Verwarm, net voor het opdienen, in een pan of in de microgolfoven.
7
Garneer naar eigen smaak met gesuikerde mascarpone, slagroom en/of een bol ijs naar keuze: vanille, hazelnoot of koffie, enz.
1
Doe de bloem en het cacaopoeder in een kom, meng met de klopper tot een luchtig geheel.
2
Giet er de helft van de melk bij en meng tot een glad beslag zonder klonters.
3
Voeg de resterende melk toe, de eieren, het zout en de olie.
4
Meng goed en laat 30 min. rusten in een verwarmde ruimte.
5
Bak pannenkoeken op de gewone manier.
6
Verwarm, net voor het opdienen, in een pan of in de microgolfoven.
7
Garneer naar eigen smaak met gesuikerde mascarpone, slagroom en/of een bol ijs naar keuze: vanille, hazelnoot of koffie, enz.