Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenPangasiusfilets met lichte kerrie
Delhaize logo
  • Pangasiusfilets met lichte kerrie
    C

Pangasiusfilets met lichte kerrie

Pangasiusfilets met lichte kerrieC
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el kerriepoeder Santa Maria
  • 2 el arachideolie
  • 1 dikke groene appel Grany « 365 »
  • 2 el fijngehakte verse koriander
  • 600 g diepgevroren pangasiusfilets
  • peper
  • 150 g rivierkreeftenvlees
  • 1 ui
  • 20 cl verse room
  • 2 kl visfond in poedervorm
  • 1 el kerriepoeder Santa Maria
  • 2 el arachideolie
  • 1 dikke groene appel Grany « 365 »
  • 2 el fijngehakte verse koriander
  • 600 g diepgevroren pangasiusfilets
  • peper
  • 150 g rivierkreeftenvlees
  • 1 ui
  • 20 cl verse room
  • 2 kl visfond in poedervorm

Begin met koken

1
Snipper de ui fijn en snijd de ongeschilde appel in kleine blokjes. Fruit ze in de olie in een diepe pan op zacht vuur gedurende 5 min.
2
Bestrooi ze vervolgens met het kerriepoeder, roer 1 min, voeg dan 25 cl water toe, de visfond en de room. Roer en breng langzaam aan de kook.
3
Snijd de visfilets in de lengte in twee en vouw daarna elke helft in 2 met de velkant naar binnen. Leg ze in de saus, zet een deksel op de pan en laat 3 min op heel zacht vuur sudderen. Draai de vis om, voeg de rivierkreeften toe en laat nog 2 min heel zacht koken.
4
Breng op smaak en voeg de gehakte koriander toe.
5
Dien warm op in diepe borden. Serveer met keizerlijke rijst (recept terug te vinden in « bijgerechten »)
1
Snipper de ui fijn en snijd de ongeschilde appel in kleine blokjes. Fruit ze in de olie in een diepe pan op zacht vuur gedurende 5 min.
2
Bestrooi ze vervolgens met het kerriepoeder, roer 1 min, voeg dan 25 cl water toe, de visfond en de room. Roer en breng langzaam aan de kook.
3
Snijd de visfilets in de lengte in twee en vouw daarna elke helft in 2 met de velkant naar binnen. Leg ze in de saus, zet een deksel op de pan en laat 3 min op heel zacht vuur sudderen. Draai de vis om, voeg de rivierkreeften toe en laat nog 2 min heel zacht koken.
4
Breng op smaak en voeg de gehakte koriander toe.
5
Dien warm op in diepe borden. Serveer met keizerlijke rijst (recept terug te vinden in « bijgerechten »)
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 543; energie (kCal): 131; vetten (g): 9,3; verzadigde vetten (g): 4,5; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 1,9; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 9,4; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 410,55
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 543; energie (kCal): 131; vetten (g): 9,3; verzadigde vetten (g): 4,5; koolhydraten (g): 2,7; suikers (g): 1,9; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 9,4; zout (g): 1. Energie (kcal/portie): 410,55
Gluten vrij
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Saus | Chinese curry
Manna Saus | Chinese curry
360 gr
2de tegen -50%
1
19
Appels | Jonagold | Verpakt | Bio
Delhaize Appels | Jonagold | Verpakt | Bio
850 gr
Bio
    3
    69
    Kruiden | Koriander | Blaadjes
    Santa Maria Kruiden | Koriander | Blaadjes
    10 gr
    -10% voor 3
    2
    95
    Pangasiusfilet | Nature | Ecopack
    Delhaize Pangasiusfilet | Nature | Ecopack
    700 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    10
    99
    Rivierkreeftjes | Gekookte
    Delhaize Rivierkreeftjes | Gekookte
    2 × 125 gr
    -20%
    4
    07
    €5,09
    Witte uien | Netje
    Delhaize Witte uien | Netje
    400 gr
    1
    69
    Room | Zuur | 15 % V.G.
    Delhaize Room | Zuur | 15 % V.G.
    200 gr
    • little-lione.external.82792960.svg
    1
    15
    Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
    Knorr Finesse Bouillon | Vis | 12 Bouillonblokjes
    12 x 10 gr
    3+1 gratis
    2
    99

    Reeds in je keuken

    Olie | Arachide
    Delhaize Olie | Arachide
    1 l
    • little-lione.external.82792960.svg
    3
    19
    Kruiden | Peper | Mix
    Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
    41 gr
    -10% voor 3
    4
    29
    Totaal:
    €34,83