Recept zoekresultatenPaastaart met chocolade en marsepein
Recept zoekresultatenPaastaart met chocolade en marsepein
Delhaize logo
  • Paastaart met chocolade en marsepein

Paastaart met chocolade en marsepein

Paastaart met chocolade en marsepein
Moeilijk
30-60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
15 porties
  • 3 eieren (op kamertemperatuur)
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 2 el paneermeel
  • 1 dl melk
  • 250 g Callets Dessert (of pure chocolade)
  • 200 g fijne suiker
  • 150 g zachte boter
  • 500 g marsepein
  • 1 snufje zout
  • 100 g confituur (naar keuze: kers, abrikoos of sinaasappel)
  • 3 druppels voedingskleurstof (blauw)
  • 1 druppel voedingskleurstof (geel)
  • suikerparels
  • vlinders uit suiker
  • suikereitjes
  • 3 eieren (op kamertemperatuur)
  • 200 g zelfrijzende bloem
  • 2 el paneermeel
  • 1 dl melk
  • 250 g Callets Dessert (of pure chocolade)
  • 200 g fijne suiker
  • 150 g zachte boter
  • 500 g marsepein
  • 1 snufje zout
  • 100 g confituur (naar keuze: kers, abrikoos of sinaasappel)
  • 3 druppels voedingskleurstof (blauw)
  • 1 druppel voedingskleurstof (geel)
  • suikerparels
  • vlinders uit suiker
  • suikereitjes