Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenOne pot spaghetti
Delhaize logo
  • One pot spaghetti
    B

One pot spaghetti

One pot spaghettiB
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g spaghetti
  • 200 g chorizo
  • 1,2 l water
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 500 g kerstomaten
  • 100 g rucola
  • 1 bosje basilicum
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 100 g Kalamataolijven
  • 100 g geraspte Parmigiano
  • 1 dl olijfolie
  • 500 g spaghetti
  • 200 g chorizo
  • 1,2 l water
  • 1 blikje tomatenblokjes
  • 500 g kerstomaten
  • 100 g rucola
  • 1 bosje basilicum
  • 1 bussel lente-uitjes
  • 100 g Kalamataolijven
  • 100 g geraspte Parmigiano
  • 1 dl olijfolie

Begin met koken

: 15 min + 10 min kooktijd
1
‘Mise en place’ : snijd het wit van de lente-uitjes grof, snijd de kerstomaten in de helft en de chorizo in plakjes van +/- 2 mm dik. Snipper dan de basilicum fijn, hak de rucola en houd de helft van de beiden aan de kant voor de afwerking. Het groen van de lente-uitjes kan je ook al fijnsnipperen. Dat gebruik je voor de afwerking.
2
Zet een grote pot met 1,2 l water op het vuur en voeg de spaghetti, de lente-uitjes, de tomatenblokjes, de olijfolie, de olijven, de kerstomaatjes, de chorizo, de helft van de fijngesnipperde basilicum en rucola toe.
3
Kruid met peper en zout en breng aan de kook. Kook gaar in 8 à 10 min. Voeg indien nodig nog wat extra water toe zodat de pasta al dente is en de saus gebonden.
4
Na de kooktijd bestrooi je de pasta met het groen van de lente-uitjes en de rest van de basilicum en rucola. Laat deze overheerlijke pasta niet koud worden en serveer meteen met de geraspte parmigiano.
1
‘Mise en place’ : snijd het wit van de lente-uitjes grof, snijd de kerstomaten in de helft en de chorizo in plakjes van +/- 2 mm dik. Snipper dan de basilicum fijn, hak de rucola en houd de helft van de beiden aan de kant voor de afwerking. Het groen van de lente-uitjes kan je ook al fijnsnipperen. Dat gebruik je voor de afwerking.
2
Zet een grote pot met 1,2 l water op het vuur en voeg de spaghetti, de lente-uitjes, de tomatenblokjes, de olijfolie, de olijven, de kerstomaatjes, de chorizo, de helft van de fijngesnipperde basilicum en rucola toe.
3
Kruid met peper en zout en breng aan de kook. Kook gaar in 8 à 10 min. Voeg indien nodig nog wat extra water toe zodat de pasta al dente is en de saus gebonden.
4
Na de kooktijd bestrooi je de pasta met het groen van de lente-uitjes en de rest van de basilicum en rucola. Laat deze overheerlijke pasta niet koud worden en serveer meteen met de geraspte parmigiano.
Nutritionele informatie
B
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 543; energie (kCal): 130; vetten (g): 7,5; verzadigde vetten (g): 2,2; koolhydraten (g): 10,7; suikers (g): 1,4; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 4,8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 1238,25
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 543; energie (kCal): 130; vetten (g): 7,5; verzadigde vetten (g): 2,2; koolhydraten (g): 10,7; suikers (g): 1,4; vezels (g): 0,8; eiwitten (g): 4,8; zout (g): 0,2. Energie (kcal/portie): 1238,25
Italiaans
Diner
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Pasta | Spaghetti | Tomaat
Knorr Pasta | Spaghetti | Tomaat
2 × 300 gr
3+1 gratis
3
69
Chorizo
Argal Chorizo
4 × 60 gr
3 voor €5.5
2
00
Tomatenpulp | Basilicum
Delhaize Tomatenpulp | Basilicum
400 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
0
79
Kerstomaten | Rood
Delhaize Kerstomaten | Rood
2 × 250 gr
3 voor €5
1
99
Rucola | Verpakt
Delhaize Rucola | Verpakt
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
05
Kruiden | Basilicum
Santa Maria Kruiden | Basilicum
10 gr
-10% voor 3
3
35
Jonge uien | Bussel
Delhaize Jonge uien | Bussel
1 st
1
09
Olijven | Met | Pesto
Delhaize Olijven | Met | Pesto
120 gr
2
49
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49

Reeds in je keuken

Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
Spa Mineraalwater | Niet bruisend | Sportdop | PET
6 x 33 cl
4
55
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Totaal:
€30,62