1
Gril de cashewnoten op een zacht vuurtje in een braadpan, zonder vetstof.
2
Mix de eiwitten en spinazieblaadjes met een staafmixer (of in de blender). Breng op smaak met peper en zout.
3
Verwarm arachideolie in een koekenpan en giet er het eimengsel in. Bak een platte omelet zonder ze om te draaien en schik op een bord. Werk de omelet af met spinazieblaadjes, verkruimelde verse geitenkaas en de cashewnoten. Besprenkel met hazelnotenolie en serveer.
1
Gril de cashewnoten op een zacht vuurtje in een braadpan, zonder vetstof.
2
Mix de eiwitten en spinazieblaadjes met een staafmixer (of in de blender). Breng op smaak met peper en zout.
3
Verwarm arachideolie in een koekenpan en giet er het eimengsel in. Bak een platte omelet zonder ze om te draaien en schik op een bord. Werk de omelet af met spinazieblaadjes, verkruimelde verse geitenkaas en de cashewnoten. Besprenkel met hazelnotenolie en serveer.