⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenOesters met tomatenrelish
Delhaize logo
  • Oesters met tomatenrelish
    C

Oesters met tomatenrelish

Oesters met tomatenrelishC
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 24 holle oesters
  • 1 tomaat
  • 1 teentje verse knoflook
  • 1/2 biocitroen
  • 1 takje dragon
  • 1 dl olijfolie
  • peper
  • 24 holle oesters
  • 1 tomaat
  • 1 teentje verse knoflook
  • 1/2 biocitroen
  • 1 takje dragon
  • 1 dl olijfolie
  • peper

Begin met koken

15 min.
1
Snijd 1 tomaat in heel kleine blokjes. Doe ze in een kom en rasp er een beetje zeste van 1/2 biocitroen bovenop. Voeg het sap van de halve citroen toe, samen met 1 geperst vers teentje knoflook, 1 dl olijfolie, 1 fijngehakt takje dragon, peper en zout.
2
Open 24 holle oesters en lepel er een beetje relish op. Dien meteen op bij het aperitief, met een bloody mary.
1
Snijd 1 tomaat in heel kleine blokjes. Doe ze in een kom en rasp er een beetje zeste van 1/2 biocitroen bovenop. Voeg het sap van de halve citroen toe, samen met 1 geperst vers teentje knoflook, 1 dl olijfolie, 1 fijngehakt takje dragon, peper en zout.
2
Open 24 holle oesters en lepel er een beetje relish op. Dien meteen op bij het aperitief, met een bloody mary.
Nutritionele informatie
C
Per 100 g: Energie: 255 kcal – Vetten: 25 g – Koolhydraten: 3,2 g - Vezels: 0,5 g – Eiwitten: 4,2 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 255 kcal – Vetten: 25 g – Koolhydraten: 3,2 g - Vezels: 0,5 g – Eiwitten: 4,2 g
Gluten vrij
Eindejaar
Winter
Hapjes

Deze recepten kan je ook leuk vinden