1
Doe de noedels in een grote kom (geen plastieken!), bedek ze met kokend water en laat 5 min. rusten. Giet ze af en spoel ze overvloedig onder koud water. Laat uitlekken.
2
Ontpit ondertussen de tomaten en de komkommer, snij ze dan in blokjes. Snipper de uitjes (witte + 2/3 van het groene deel) fijn.
3
Doe de noedels in de kom, voeg de garnalen toe, de tomaten, de komkommer, de uitjes en de fijngehakte koriander.
4
Meng het limoensap met de pikante saus en de fish sauce. Giet over de salade en meng goed.
5
Serveer koel, bestrooid met gehakte pinda’s.
1
Doe de noedels in een grote kom (geen plastieken!), bedek ze met kokend water en laat 5 min. rusten. Giet ze af en spoel ze overvloedig onder koud water. Laat uitlekken.
2
Ontpit ondertussen de tomaten en de komkommer, snij ze dan in blokjes. Snipper de uitjes (witte + 2/3 van het groene deel) fijn.
3
Doe de noedels in de kom, voeg de garnalen toe, de tomaten, de komkommer, de uitjes en de fijngehakte koriander.
4
Meng het limoensap met de pikante saus en de fish sauce. Giet over de salade en meng goed.
5
Serveer koel, bestrooid met gehakte pinda’s.