1
Meng de bloem met de soep of bouillon. Voeg de eieren toe en dan de fijngesneden kool. Meng goed.
2
Verwarm 1 eetlepel olie in een kleine pan en doe hierin 1/4 van de kip en van de garnalen, roer 30 sec.
3
Giet er een kleine pollepel van het beslag over en laat 3 à 4 min. bakken op zacht vuur. Gebruik een deksel om de okonomiyaki om te draaien en laat de andere kant bakken. Bereid zo 4 pannenkoeken.
4
Dien ze warm op, bestrooid met fijngesnipperde lente-uitjes. Serveer ze met je favoriete sauzen.
1
Meng de bloem met de soep of bouillon. Voeg de eieren toe en dan de fijngesneden kool. Meng goed.
2
Verwarm 1 eetlepel olie in een kleine pan en doe hierin 1/4 van de kip en van de garnalen, roer 30 sec.
3
Giet er een kleine pollepel van het beslag over en laat 3 à 4 min. bakken op zacht vuur. Gebruik een deksel om de okonomiyaki om te draaien en laat de andere kant bakken. Bereid zo 4 pannenkoeken.
4
Dien ze warm op, bestrooid met fijngesnipperde lente-uitjes. Serveer ze met je favoriete sauzen.