⭐ Black Friday bij Delhaize:1+1 en 2+2 GRATIS op een speciale selectie! Profiteer nu! 🎉Naar de selectie >

Recept zoekresultatenMuffins met banaan, noten en havermoutvlokken
Delhaize logo
  • Muffins met banaan, noten en havermoutvlokken

Muffins met banaan, noten en havermoutvlokken

Muffins met banaan, noten en havermoutvlokken
Makkelijk
30-60 min.
5/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
1 portie
  • 4 eieren
  • 3 rijpe bananen
  • 2 zakjes notenmengeling ‘Breakfast’ Superfood Delhaize (2 x 50 g)
  • 250 g bloem
  • 1 zakje baking powder
  • 150 g rietsuiker
  • 5 cl esdoornsiroop
  • 250 g gezouten boter
  • 2 el havervlokken
  • 4 eieren
  • 3 rijpe bananen
  • 2 zakjes notenmengeling ‘Breakfast’ Superfood Delhaize (2 x 50 g)
  • 250 g bloem
  • 1 zakje baking powder
  • 150 g rietsuiker
  • 5 cl esdoornsiroop
  • 250 g gezouten boter
  • 2 el havervlokken

Begin met koken

: 20 min. + 15 min. baktijd
1
Doe de havermoutvlokken, de bloem, het bakpoeder, de noten en de rietsuiker in een grote kom. Maak een putje in het midden.
2
Plet de bananen (laat er een over) en meng ze met de lichtjes gesmolten boter, de eieren en de ahornsiroop. Giet deze bereiding in het putje en meng alles met een vork. Het deeg hoeft niet perfect glad te zijn.
3
Bekleed de vakjes van een muffinbakvorm met baking cups of beboter ze. Verdeel het deeg over de vakjes, werk af met de laatste banaan in schijfjes en wat havermoutvlokken. Schuif 20 min. in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vorm en laat op een rooster afkoelen. Serveer.
1
Doe de havermoutvlokken, de bloem, het bakpoeder, de noten en de rietsuiker in een grote kom. Maak een putje in het midden.
2
Plet de bananen (laat er een over) en meng ze met de lichtjes gesmolten boter, de eieren en de ahornsiroop. Giet deze bereiding in het putje en meng alles met een vork. Het deeg hoeft niet perfect glad te zijn.
3
Bekleed de vakjes van een muffinbakvorm met baking cups of beboter ze. Verdeel het deeg over de vakjes, werk af met de laatste banaan in schijfjes en wat havermoutvlokken. Schuif 20 min. in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vorm en laat op een rooster afkoelen. Serveer.
Nutritionele informatie
Energie: 425 kcal

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Kids
Snack

Ingrediënten voor 1 persoon

Toon:

Bananen | BIO
Delhaize Bananen | BIO
850 gr
Bio
    2
    15
    Fond | Kalf | Bruin
    Delhaize Fond | Kalf | Bruin
    22 cl
    3
    99
    Gist droog
    Dr. oetker Gist droog
    4 x 7 gr
    2
    85
    Suiker | Bruin | Kandijsmaak
    Delhaize Suiker | Bruin | Kandijsmaak
    500 gr
    1
    59
    Ahorn | Siroop | Bio
    Delhaize Ahorn | Siroop | Bio
    50 cl
    Bio
      11
      79
      Karneboter | Gezouten
      Delhaize Karneboter | Gezouten
      250 gr
      3
      19
      Havermout
      Delhaize Havermout
      500 gr
      • little-lione.external.82792960.svg
      0
      49

      Reeds in je keuken

      Eieren | Bruine | Medium
      Delhaize Eieren | Bruine | Medium
      4 st
      1
      69
      Tarwebloem
      Delhaize Tarwebloem
      1 kg
      • little-lione.external.82792960.svg
      0
      35
      Totaal:
      €26,05

      Deze recepten kan je ook leuk vinden