Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenMinivogelnestjes met pikante tomatensaus
Delhaize logo
  • Minivogelnestjes met pikante tomatensaus
    C

Minivogelnestjes met pikante tomatensaus

door Jeroen De Pauw
Minivogelnestjes met pikante tomatensausC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
12 porties
  • 500 g gekruid varken-rundsgehakt
  • 12 kwarterleieren
  • 2 el olijfolie
  • 200 g arrabbiatasaus
  • 1 kl kruiden ‘Chef’s gehaktbal’ Euroma
  • peper
  • zout
  • 500 g gekruid varken-rundsgehakt
  • 12 kwarterleieren
  • 2 el olijfolie
  • 200 g arrabbiatasaus
  • 1 kl kruiden ‘Chef’s gehaktbal’ Euroma
  • peper
  • zout

Begin met koken

: 10 min. + 15 min. kooktijd
1
Kook de kwarteleieren 4 min. en dompel ze in een ijsbad. Pel ze. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het gehakt in 12 porties. Omhul elk ei met een portie vlees en vorm een balletje. Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er de balletjes op. Meng de olie en de kruiden, smeer er de balletjes mee in en bak ze 15 min. in het bovenste deel van de oven.
2
Warm de arrabbiatasaus op en serveer ze bij de balletjes, bij het aperitief.
1
Kook de kwarteleieren 4 min. en dompel ze in een ijsbad. Pel ze. Verwarm de oven voor op 180°C. Verdeel het gehakt in 12 porties. Omhul elk ei met een portie vlees en vorm een balletje. Bedek een ovenplaat met bakpapier en leg er de balletjes op. Meng de olie en de kruiden, smeer er de balletjes mee in en bak ze 15 min. in het bovenste deel van de oven.
2
Warm de arrabbiatasaus op en serveer ze bij de balletjes, bij het aperitief.
Nutritionele informatie
C
Per 100 g: Energie: 192 kcal - Vetten: 14,3 g - Koolhydraten: 1,5 g - Vezels: 0,4 g - Eiwitten: 13,4 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 192 kcal - Vetten: 14,3 g - Koolhydraten: 1,5 g - Vezels: 0,4 g - Eiwitten: 13,4 g
Belgisch
Gluten vrij
Vlees - minder dan 3€
Hapjes

Ingrediënten voor 12 personen

Toon:

Kalfsgehakt
500 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Eieren | Kwartels | Gekookt
Delhaize Eieren | Kwartels | Gekookt
120 gr
4
99
Saus | Arrabbiata
Delhaize Saus | Arrabbiata
200 gr
2
29

Reeds in je keuken

Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Kruiden | Zout | Berg | Molen
Santa Maria Kruiden | Zout | Berg | Molen
140 gr
-10% voor 3
6
35
Totaal:
€7,28