Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Mikadokerststronk
Mikadokerststronk
Gemiddeld
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
8 porties
60 g
hazelnootpoeder
120 g
bloem
180 g
kristalsuiker
5 dl
room (voor de ganache, de crème en de afwerking)
250 g
mascarpone (voor de ganache, de crème en de afwerking)
250 g
‘Callets Dessert’ Jacques (of andere culinaire pure chocolade) (voor de ganache, de crème en de afwerking)
50 g
chocoladeschilfers (voor de ganache, de crème en de afwerking)
30 g
bloemsuiker (voor de ganache, de crème en de afwerking)
50 g
boter (voor de ganache, de crème en de afwerking)
60 g
hazelnootpoeder
120 g
bloem
180 g
kristalsuiker
5 dl
room (voor de ganache, de crème en de afwerking)
250 g
mascarpone (voor de ganache, de crème en de afwerking)
250 g
‘Callets Dessert’ Jacques (of andere culinaire pure chocolade) (voor de ganache, de crème en de afwerking)
50 g
chocoladeschilfers (voor de ganache, de crème en de afwerking)
30 g
bloemsuiker (voor de ganache, de crème en de afwerking)
50 g
boter (voor de ganache, de crème en de afwerking)