Recept zoekresultatenMikadokerststronk
Delhaize logo
  • Mikadokerststronk
    D

Mikadokerststronk

MikadokerststronkD
Gemiddeld
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
8 porties
  • 60 g hazelnootpoeder
  • 120 g bloem
  • 180 g kristalsuiker
  • 5 dl room (voor de ganache, de crème en de afwerking)
  • 250 g mascarpone (voor de ganache, de crème en de afwerking)
  • 250 g ‘Callets Dessert’ Jacques (of andere culinaire pure chocolade) (voor de ganache, de crème en de afwerking)
  • 50 g chocoladeschilfers (voor de ganache, de crème en de afwerking)
  • 30 g bloemsuiker (voor de ganache, de crème en de afwerking)
  • 50 g boter (voor de ganache, de crème en de afwerking)
  • 60 g hazelnootpoeder
  • 120 g bloem
  • 180 g kristalsuiker
  • 5 dl room (voor de ganache, de crème en de afwerking)
  • 250 g mascarpone (voor de ganache, de crème en de afwerking)
  • 250 g ‘Callets Dessert’ Jacques (of andere culinaire pure chocolade) (voor de ganache, de crème en de afwerking)
  • 50 g chocoladeschilfers (voor de ganache, de crème en de afwerking)
  • 30 g bloemsuiker (voor de ganache, de crème en de afwerking)
  • 50 g boter (voor de ganache, de crème en de afwerking)