Tot en met 20 november, geniet van een korting tot €15 met de promocode DEALS!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenMarinade voor varkensvlees en ander wit vlees
Delhaize logo
  • Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees
    C

Marinade voor varkensvlees en ander wit vlees

Marinade voor varkensvlees en ander wit vleesC
Makkelijk
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 kl rietsuiker
  • 1 el druivenpitolie
  • 1 kl kaffirblaadjespasta
  • 2 el vissaus
  • 1 el sesamolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 600 g wit vlees naar keuze (spiering, varkenskotelet, kippenblokjes voor brochettes, enz)
  • 1 limoen bio
  • 2 grote Thaise pepers
  • Zout
  • 1 kl rietsuiker
  • 1 el druivenpitolie
  • 1 kl kaffirblaadjespasta
  • 2 el vissaus
  • 1 el sesamolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 600 g wit vlees naar keuze (spiering, varkenskotelet, kippenblokjes voor brochettes, enz)
  • 1 limoen bio
  • 2 grote Thaise pepers
  • Zout

Begin met koken

: 10 min
1
Verwijder de steel van de pepers, snijd ze in twee en verwijder de zaden.
2
Hak de pepers fijn en snijd de look in plakjes. Giet ze in een bord en voeg de sesamolie, de vissaus, de kaffirblaadjespasta, de rietsuiker, het limoensap, de druivenpitolie en het zout toe. Meng.
3
Leg het vlees in de marinade en draai verschillende keren zodat het vlees er goed mee doordrongen is. Dek af en plaats minstens 1 u en maximaal 4 u in de koelkast. Meng af en toe.
4
Haal het bord ongeveer 30 min op voorhand uit de koelkast. Laat het vlees uitlekken, verwijder de stukjes look en rooster op de barbecue of grill.
1
Verwijder de steel van de pepers, snijd ze in twee en verwijder de zaden.
2
Hak de pepers fijn en snijd de look in plakjes. Giet ze in een bord en voeg de sesamolie, de vissaus, de kaffirblaadjespasta, de rietsuiker, het limoensap, de druivenpitolie en het zout toe. Meng.
3
Leg het vlees in de marinade en draai verschillende keren zodat het vlees er goed mee doordrongen is. Dek af en plaats minstens 1 u en maximaal 4 u in de koelkast. Meng af en toe.
4
Haal het bord ongeveer 30 min op voorhand uit de koelkast. Laat het vlees uitlekken, verwijder de stukjes look en rooster op de barbecue of grill.
Nutritionele informatie
C
Per 100g bereid recept: energie (kJ): 700; energie (kCal): 167; vetten (g): 10,5; verzadigde vetten (g): 3,3; koolhydraten (g): 2,9; suikers (g): 1,8; vezels (g): 0,5; eiwitten (g): 15,4; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 267,2
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100g bereid recept: energie (kJ): 700; energie (kCal): 167; vetten (g): 10,5; verzadigde vetten (g): 3,3; koolhydraten (g): 2,9; suikers (g): 1,8; vezels (g): 0,5; eiwitten (g): 15,4; zout (g): 1,2. Energie (kcal/portie): 267,2
Gluten vrij
Barbecue,Vaderdag
Overig
Lente,Zomer
Sauzen

Mis geen enkel voordeel

Ontdek exclusieve voordelen. Log in.