1
Fruit de gehakte ui en het vlees in een grote sauteerpan met 2 el olijfolie. Voeg de geperste knoflook toe en roer het gehakt goed los met een spatel.
2
Snijd intussen de courgette, de aubergine en de ontpitte paprika in grote stukken.
3
Bestrooi het vlees met de kruidenmix en meng. Voeg de groenten toe, samen met de rozijnen en de abrikozen in stukken. Overgiet met 2 dl water, zet het deksel op de pan en laat 12 min. op een matig vuurtje sudderen.
4
Strooi de couscous in een kom, giet er 2,5 dl kokend water bij en 1 el olijfolie. Dek af en laat 10 min. wellen.
5
Roer de inhoud van het sauszakje onder de bereiding in de sauteerpan. Zet het deksel op de pan en laat nog 5 min. op een heel zacht vuurtje sudderen. Serveer en geef er de couscous bij (of voeg hem toe in de sauteerpan en meng alles).
1
Fruit de gehakte ui en het vlees in een grote sauteerpan met 2 el olijfolie. Voeg de geperste knoflook toe en roer het gehakt goed los met een spatel.
2
Snijd intussen de courgette, de aubergine en de ontpitte paprika in grote stukken.
3
Bestrooi het vlees met de kruidenmix en meng. Voeg de groenten toe, samen met de rozijnen en de abrikozen in stukken. Overgiet met 2 dl water, zet het deksel op de pan en laat 12 min. op een matig vuurtje sudderen.
4
Strooi de couscous in een kom, giet er 2,5 dl kokend water bij en 1 el olijfolie. Dek af en laat 10 min. wellen.
5
Roer de inhoud van het sauszakje onder de bereiding in de sauteerpan. Zet het deksel op de pan en laat nog 5 min. op een heel zacht vuurtje sudderen. Serveer en geef er de couscous bij (of voeg hem toe in de sauteerpan en meng alles).