1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Fruit het vlees 3 à 5 min. in een grote sauteerpan met de olijfolie en roer het gehakt goed los met een spatel.
3
Hak intussen de ui, snipper de prei en snijd de paprika en de wortel in blokjes. Schep ze bij het vlees, voeg de geperste knoflook toe, samen met de geriste rozemarijn en tijm. Fruit alles gedurende 5 min. op een vrij hoog vuur.
4
Snijd intussen de tomaten in stukken en doe ze ook in de sauteerpan, samen met het zakje saus en de melk. Breng aan de kook en laat 5 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
5
Smeer een ovenschaal lichtjes in met olie en verdeel er ¼ van de saus over. Leg er 3 lasagnevellen bovenop. Herhaal deze stappen twee keer en eindig met een laag saus. Bestrooi met geraspte kaas en bak 30 min. goudbruin in de oven. Dien heel warm op.
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Fruit het vlees 3 à 5 min. in een grote sauteerpan met de olijfolie en roer het gehakt goed los met een spatel.
3
Hak intussen de ui, snipper de prei en snijd de paprika en de wortel in blokjes. Schep ze bij het vlees, voeg de geperste knoflook toe, samen met de geriste rozemarijn en tijm. Fruit alles gedurende 5 min. op een vrij hoog vuur.
4
Snijd intussen de tomaten in stukken en doe ze ook in de sauteerpan, samen met het zakje saus en de melk. Breng aan de kook en laat 5 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
5
Smeer een ovenschaal lichtjes in met olie en verdeel er ¼ van de saus over. Leg er 3 lasagnevellen bovenop. Herhaal deze stappen twee keer en eindig met een laag saus. Bestrooi met geraspte kaas en bak 30 min. goudbruin in de oven. Dien heel warm op.