1
Snijd de paprika, de courgette, de komkommer, de wortel en de tomaten in stukken.
2
Verwarm de olie in een grote sauteerpan (of in een wok) en bak er de kippenblokjes kort goudbruin in. Voeg de gehakte rode ui toe en fruit 2 min. Voeg de groenten toe en kruid naar eigen smaak met de ontpitte en fijngehakte rode peper. Fruit 4 min. op een vrij hoog vuur.
3
Voeg de groene currypasta toe en meng 2 min. Giet er de kokosmelk bij, breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 10 min. op een zacht vuurtje sudderen.
4
Kook de rijst intussen volgens de instructies op de verpakking en serveer hem met de groene curry.
1
Snijd de paprika, de courgette, de komkommer, de wortel en de tomaten in stukken.
2
Verwarm de olie in een grote sauteerpan (of in een wok) en bak er de kippenblokjes kort goudbruin in. Voeg de gehakte rode ui toe en fruit 2 min. Voeg de groenten toe en kruid naar eigen smaak met de ontpitte en fijngehakte rode peper. Fruit 4 min. op een vrij hoog vuur.
3
Voeg de groene currypasta toe en meng 2 min. Giet er de kokosmelk bij, breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 10 min. op een zacht vuurtje sudderen.
4
Kook de rijst intussen volgens de instructies op de verpakking en serveer hem met de groene curry.