1
Snijd de ontpitte paprika en de tomaten in grote stukken. Verdeel de bloemkool in roosjes.
2
Bak de kippenblokjes op een hoog vuur goudbruin, in een grote sauteerpan (of in een wok) met de olie. Voeg de gesnipperde ui toe en fruit 2 min. op een matig vuurtje. Schep er de paprika en de tomaten bij, samen met het ontpitte en gesnipperde rode pepertje (naar eigen smaak) en fruit 4 min. op een vrij hoog vuur.
3
Voeg de Madras currypasta toe, meng 2 min. en giet er de kokosmelk bij. Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 10 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
4
Kook de rijst intussen volgens de instructies op de verpakking.
5
Voeg naar eigen smaak limoensap toe aan de curry. Serveer met de rijst.
1
Snijd de ontpitte paprika en de tomaten in grote stukken. Verdeel de bloemkool in roosjes.
2
Bak de kippenblokjes op een hoog vuur goudbruin, in een grote sauteerpan (of in een wok) met de olie. Voeg de gesnipperde ui toe en fruit 2 min. op een matig vuurtje. Schep er de paprika en de tomaten bij, samen met het ontpitte en gesnipperde rode pepertje (naar eigen smaak) en fruit 4 min. op een vrij hoog vuur.
3
Voeg de Madras currypasta toe, meng 2 min. en giet er de kokosmelk bij. Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 10 min. op een zacht vuurtje pruttelen.
4
Kook de rijst intussen volgens de instructies op de verpakking.
5
Voeg naar eigen smaak limoensap toe aan de curry. Serveer met de rijst.