1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Was en snijd de prei fijn en pel de look. Verwarm 1 el olijfolie in een pan en stoof er de prei in aan, pers er de look in en kruid met peper en zout. Laat de prei zacht stoven gedurende 5 min. Voeg dan de Pa’lais en de alpro cooking toe en laat alles samen op een zacht vuur verder garen.
3
Snijd ondertussen de kabeljauw in 4 gelijke stukken van ongeveer 125 g/stuk. Schik ze in een ovenschaal waarvan je de bodem insmeerde met 1 el olijfolie. Kruid de vis met peper en verdeel er de muhamarra over. Gaar de kabeljauw in de oven gedurende 15 min.
4
Breng in een kom een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook. Kook de pasta 11 min. beetgaar. Giet de pasta af maar houd enkele el kookvocht apart. Voeg de pasta bij de preimengeling en roer alles goed door elkaar zodat de pasta de saus kan opnemen. Indien nodig voeg je het kookvocht
5
Verdeel de pasta over 4 borden, schik er de vis op en werk af met de gemarineerde tomaten, de zadenmix en de rucola.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Was en snijd de prei fijn en pel de look. Verwarm 1 el olijfolie in een pan en stoof er de prei in aan, pers er de look in en kruid met peper en zout. Laat de prei zacht stoven gedurende 5 min. Voeg dan de Pa’lais en de alpro cooking toe en laat alles samen op een zacht vuur verder garen.
3
Snijd ondertussen de kabeljauw in 4 gelijke stukken van ongeveer 125 g/stuk. Schik ze in een ovenschaal waarvan je de bodem insmeerde met 1 el olijfolie. Kruid de vis met peper en verdeel er de muhamarra over. Gaar de kabeljauw in de oven gedurende 15 min.
4
Breng in een kom een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook. Kook de pasta 11 min. beetgaar. Giet de pasta af maar houd enkele el kookvocht apart. Voeg de pasta bij de preimengeling en roer alles goed door elkaar zodat de pasta de saus kan opnemen. Indien nodig voeg je het kookvocht
5
Verdeel de pasta over 4 borden, schik er de vis op en werk af met de gemarineerde tomaten, de zadenmix en de rucola.