Recept zoekresultatenLinguine met kabeljauw en prei
Delhaize logo
  • Linguine met kabeljauw en prei
    A

Linguine met kabeljauw en prei

Linguine met kabeljauw en prei A
Makkelijk
< 30 min.
4/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 500 g kabeljauw
  • 3 preistokken
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g rucola
  • 500 g pasta Armando ‘la linguina’
  • 50 g muhammara
  • 100 g gemarineerde tomaatjes
  • 1 potje Pa’lais
  • 1 Alpro Cooking
  • 50 g geroosterde zaden mix
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout
  • 500 g kabeljauw
  • 3 preistokken
  • 1 teentje knoflook
  • 100 g rucola
  • 500 g pasta Armando ‘la linguina’
  • 50 g muhammara
  • 100 g gemarineerde tomaatjes
  • 1 potje Pa’lais
  • 1 Alpro Cooking
  • 50 g geroosterde zaden mix
  • 2 el olijfolie
  • peper en zout

Begin met koken

: 25 min.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Was en snijd de prei fijn en pel de look. Verwarm 1 el olijfolie in een pan en stoof er de prei in aan, pers er de look in en kruid met peper en zout. Laat de prei zacht stoven gedurende 5 min. Voeg dan de Pa’lais en de alpro cooking toe en laat alles samen op een zacht vuur verder garen.
3
Snijd ondertussen de kabeljauw in 4 gelijke stukken van ongeveer 125 g/stuk. Schik ze in een ovenschaal waarvan je de bodem insmeerde met 1 el olijfolie. Kruid de vis met peper en verdeel er de muhamarra over. Gaar de kabeljauw in de oven gedurende 15 min.
4
Breng in een kom een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook. Kook de pasta 11 min. beetgaar. Giet de pasta af maar houd enkele el kookvocht apart. Voeg de pasta bij de preimengeling en roer alles goed door elkaar zodat de pasta de saus kan opnemen. Indien nodig voeg je het kookvocht
5
Verdeel de pasta over 4 borden, schik er de vis op en werk af met de gemarineerde tomaten, de zadenmix en de rucola.
1
Verwarm de oven voor op 180°C.
2
Was en snijd de prei fijn en pel de look. Verwarm 1 el olijfolie in een pan en stoof er de prei in aan, pers er de look in en kruid met peper en zout. Laat de prei zacht stoven gedurende 5 min. Voeg dan de Pa’lais en de alpro cooking toe en laat alles samen op een zacht vuur verder garen.
3
Snijd ondertussen de kabeljauw in 4 gelijke stukken van ongeveer 125 g/stuk. Schik ze in een ovenschaal waarvan je de bodem insmeerde met 1 el olijfolie. Kruid de vis met peper en verdeel er de muhamarra over. Gaar de kabeljauw in de oven gedurende 15 min.
4
Breng in een kom een ruime hoeveelheid gezouten water aan de kook. Kook de pasta 11 min. beetgaar. Giet de pasta af maar houd enkele el kookvocht apart. Voeg de pasta bij de preimengeling en roer alles goed door elkaar zodat de pasta de saus kan opnemen. Indien nodig voeg je het kookvocht
5
Verdeel de pasta over 4 borden, schik er de vis op en werk af met de gemarineerde tomaten, de zadenmix en de rucola.
Nutritionele informatie
A
Per 100 g: Energie: 156 kcal - Vetten: 6,8 g - Koolhydraten: 14,4 g - Vezels: 1,6 g - Eiwitten: 8,7 g
Wat is de Nutri-Score?
Disclaimer Nutri-Score
De Nutri-Score wordt berekend per 100 g/100ml van je recept,klaargemaakt volgens de bereidingswijze.Onze berekening van de Nutri-score zal zo goed mogelijk de realistische voedingswaarden van je recept benaderen. Sommige factoren kunnen er echter toe leiden dat er een verschil kan ontstaan tussen onze berekening en de werkelijke waarden. Onze berekening van de Nutri-Score van je recept wordt uitgevoerd op basis van de voedingswaarden van de grondstoffen waaruit dit recept bestaat, waarop omrekeningsfactoren moesten worden toegepast om rekening te houden met de bereidingswijze van de ingrediënten (bv.verwijderen van bv.aardappelschillen,pit van perzik ; volume-af of toename (bv koken van rijst) etc.) Deze omrekeningsfactoren werden toegepast obv ‘Maten en gewichten’ : handboek voor gestandaardiseerde kwantificering van voedingsmiddelen van de Belgische Hoge Hygiëneraad (HGR). Deze berekening houdt geen rekening met zout dat door de ingrediënten geabsorbeerd wordt wanneer ze in water gekookt worden of zout dat eventueel aan tafel nog wordt toegevoegd.

Score

Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!

Nutritionele informatie

Per 100 g: Energie: 156 kcal - Vetten: 6,8 g - Koolhydraten: 14,4 g - Vezels: 1,6 g - Eiwitten: 8,7 g
Lactose vrij
Moederdag
Hoofdgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

muhammara
50 g

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Veganistische kaas
1 potje

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Kabeljauwfilet | IJsland
Delhaize Kabeljauwfilet | IJsland
2 × +/- 330 gr
+/-€
8
08
Prei
Delhaize Prei
1 st
2+1 gratis
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49
Rucola | Verpakt
Delhaize Rucola | Verpakt
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
05
Pasta | Linguine
Delhaize Pasta | Linguine
500 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
1
09
Cubetti | Tomaten blokjes | Verse basilicum
Elvea Cubetti | Tomaten blokjes | Verse basilicum
400 gr
2de tegen -50%
2
35
Soya room | Om op te kloppen
Alpro Soya room | Om op te kloppen
25 cl
2de tegen -40%
2
55
Mix van lijnzaad | Gojibessen | Bio
RAW Organic Food Mix van lijnzaad | Gojibessen | Bio
250 gr
Bio
    2
    39

    Reeds in je keuken

    Lookbol | Netje
    Delhaize Lookbol | Netje
    75 gr
    1
    79
    Olijfolie | Culinaire
    Delhaize Olijfolie | Culinaire
    50 cl
    5
    25
    Zeezout | Fijn | Jodium
    Delhaize Zeezout | Fijn | Jodium
    125 gr
    0
    69
    Totaal:
    +/-€28,08