Overslaan
Vaak gekocht
Mijn lijsten
Aanmelden
Welkom
Log uit
Naar mijn profiel
0
Menu
Categorieën
Promoties
Folder
Kleine Leeuwtjes
Wijn en bubbels
Recepten
Blog
Barbecue
Plooibox
Diensten
SuperPlus
Winkels
Recept zoekresultaten
Layer cake met pistachenoten en frambozen
Recept zoekresultaten
Layer cake met pistachenoten en frambozen
Layer cake met pistachenoten en frambozen
Makkelijk
> 60 min.
0/5
Ingrediënten voor
Ingrediënten
20 porties
500 g
tarwebloem (voor de taarten)
500 g
kristalsuiker (voor de taarten)
100 g
gezouten boter (voor de taarten)
200 g
gepelde pistachenoten (voor de pistachenotencrème)
200 g
mascarpone (voor de pistachenotencrème)
300 g
kristalsuiker (voor de pistachenotencrème)
1 dl
water (voor de pistachenotencrème)
200 g
malse boter (voor de pistachenotencrème)
300 g
frambozen (voor de versiering)
150 g
frambozenconfituur (voor de afwerking)
16
eieren (voor de taarten)
6
eiwitten (voor de pistachenotencrème)
enkele aardbeienmeringues (optioneel)
500 g
tarwebloem (voor de taarten)
500 g
kristalsuiker (voor de taarten)
100 g
gezouten boter (voor de taarten)
200 g
gepelde pistachenoten (voor de pistachenotencrème)
200 g
mascarpone (voor de pistachenotencrème)
300 g
kristalsuiker (voor de pistachenotencrème)
1 dl
water (voor de pistachenotencrème)
200 g
malse boter (voor de pistachenotencrème)
300 g
frambozen (voor de versiering)
150 g
frambozenconfituur (voor de afwerking)
16
eieren (voor de taarten)
6
eiwitten (voor de pistachenotencrème)
enkele aardbeienmeringues (optioneel)