Recept zoekresultatenLayer cake met pistachenoten en frambozen
Recept zoekresultatenLayer cake met pistachenoten en frambozen
Delhaize logo
  • Layer cake met pistachenoten en frambozen

Layer cake met pistachenoten en frambozen

Layer cake met pistachenoten en frambozen
Makkelijk
> 60 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
20 porties
  • 500 g tarwebloem (voor de taarten)
  • 500 g kristalsuiker (voor de taarten)
  • 100 g gezouten boter (voor de taarten)
  • 200 g gepelde pistachenoten (voor de pistachenotencrème)
  • 200 g mascarpone (voor de pistachenotencrème)
  • 300 g kristalsuiker (voor de pistachenotencrème)
  • 1 dl water (voor de pistachenotencrème)
  • 200 g malse boter (voor de pistachenotencrème)
  • 300 g frambozen (voor de versiering)
  • 150 g frambozenconfituur (voor de afwerking)
  • 16 eieren (voor de taarten)
  • 6 eiwitten (voor de pistachenotencrème)
  • enkele aardbeienmeringues (optioneel)
  • 500 g tarwebloem (voor de taarten)
  • 500 g kristalsuiker (voor de taarten)
  • 100 g gezouten boter (voor de taarten)
  • 200 g gepelde pistachenoten (voor de pistachenotencrème)
  • 200 g mascarpone (voor de pistachenotencrème)
  • 300 g kristalsuiker (voor de pistachenotencrème)
  • 1 dl water (voor de pistachenotencrème)
  • 200 g malse boter (voor de pistachenotencrème)
  • 300 g frambozen (voor de versiering)
  • 150 g frambozenconfituur (voor de afwerking)
  • 16 eieren (voor de taarten)
  • 6 eiwitten (voor de pistachenotencrème)
  • enkele aardbeienmeringues (optioneel)