1
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de pastinaken en snijd ze met de mandoline in ultrafijne plakjes. Schik ze in opeenvolgende lagen in een beboterde ovenschaal.
2
Bereid de gele currykits met warm water en olie volgens de instructies op de verpakking (maar zonder suiker). Overgiet er voorzichtig de pastinaken mee en bak ze 45 min. in de oven.
3
Snijd de lente-uitjes overlangs in fijne slierten en laat ze in een kom koud water weken. Zet ze in de koelkast (ze beginnen na ± 30 min. te krullen).
4
Meng de panko met het chilipoeder, zout en de gehakte koriander. Laat de scampis ontdooien. Haal de scampis door de losgeklopte eieren en dan door het paneermengsel.
5
Verwarm de druivenpitolie in een braadpan. Bak er de scampis in, laat ze op keukenpapier uitlekken en dresseer ze op de borden met de pastinaakgratin. Werk af met gekrulde lente-uitjes en kervel.
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de pastinaken en snijd ze met de mandoline in ultrafijne plakjes. Schik ze in opeenvolgende lagen in een beboterde ovenschaal.
2
Bereid de gele currykits met warm water en olie volgens de instructies op de verpakking (maar zonder suiker). Overgiet er voorzichtig de pastinaken mee en bak ze 45 min. in de oven.
3
Snijd de lente-uitjes overlangs in fijne slierten en laat ze in een kom koud water weken. Zet ze in de koelkast (ze beginnen na ± 30 min. te krullen).
4
Meng de panko met het chilipoeder, zout en de gehakte koriander. Laat de scampis ontdooien. Haal de scampis door de losgeklopte eieren en dan door het paneermengsel.
5
Verwarm de druivenpitolie in een braadpan. Bak er de scampis in, laat ze op keukenpapier uitlekken en dresseer ze op de borden met de pastinaakgratin. Werk af met gekrulde lente-uitjes en kervel.