1
Verwarm de oven voor op 180°c.
2
Kook de vermicelli 4 min. in kokend water, giet af en spoel af met koud water.
3
Klop de eieren met de room en de versnipperde uitjes. Doe daarbij de in blokjes gesneden aubergines, de in twee gesneden kerstomaten, de in blokjes gesneden zalm en de vermicelli. Meng, breng op smaak met zout en peper.
4
Giet in een ingevette ovenschotel, bestrooi met parmezaankrullen en zet 40 min. in de oven.
5
Dien warm of koud op, met een salade.
1
Verwarm de oven voor op 180°c.
2
Kook de vermicelli 4 min. in kokend water, giet af en spoel af met koud water.
3
Klop de eieren met de room en de versnipperde uitjes. Doe daarbij de in blokjes gesneden aubergines, de in twee gesneden kerstomaten, de in blokjes gesneden zalm en de vermicelli. Meng, breng op smaak met zout en peper.
4
Giet in een ingevette ovenschotel, bestrooi met parmezaankrullen en zet 40 min. in de oven.
5
Dien warm of koud op, met een salade.