1
Leg de sneden brood in een diep bord en giet er de melk over. Knijp uit. Hak de ui fijn.
2
Stamp de kruidnagel in een vijzel tot poeder. Meng de twee soorten gehakt, het brood, de ui, het ei, de 4 kruiden, zout en peper. Vorm balletjes ter grootte van een grote noot.
3
Bak de gehaktballetjes in een pan met olie. Haal ze uit de pan.
4
Voeg de bloem toe aan de pan, roerbak tot de bloem lichtjes begint te verkleuren. Voeg de runderbouillon toe en meng goed. Doe er de room bij, laat nog 5 min koken en doe er dan de balletjes weer bij.
5
Serveer de gehaktballetjes met de puree en de veenbessenconfituur.
1
Leg de sneden brood in een diep bord en giet er de melk over. Knijp uit. Hak de ui fijn.
2
Stamp de kruidnagel in een vijzel tot poeder. Meng de twee soorten gehakt, het brood, de ui, het ei, de 4 kruiden, zout en peper. Vorm balletjes ter grootte van een grote noot.
3
Bak de gehaktballetjes in een pan met olie. Haal ze uit de pan.
4
Voeg de bloem toe aan de pan, roerbak tot de bloem lichtjes begint te verkleuren. Voeg de runderbouillon toe en meng goed. Doe er de room bij, laat nog 5 min koken en doe er dan de balletjes weer bij.
5
Serveer de gehaktballetjes met de puree en de veenbessenconfituur.