1
Smelt boter en olie in een grote sauteerpan. Bak hierin de konijnenbouten aan beide kanten snel goudbruin op een vrij hoog vuur. Neem de bouten uit de pan en fruit er de fijngesnipperde sjalotten in op een zacht vuur.
2
Voeg na 5 min. het bier toe, het water, het verkruimelde bouillonblokje en het kruidentuiltje. Leg de bouten in deze saus, dek af en laat 40 min. sudderen op een zacht vuur. Draai de bouten halverwege de baktijd om.
3
Neem het vlees uit de saus en hou het warm. Verwijder het kruidentuiltje en bind de saus met het bindmiddel. Breng op smaak met peper en zout, en voeg naar eigen smaak eventueel de suiker toe.
4
Overgiet de bouten met de saus en bestrooi met de fijngehakte peterselie. Serveer met een groentekrans.
1
Smelt boter en olie in een grote sauteerpan. Bak hierin de konijnenbouten aan beide kanten snel goudbruin op een vrij hoog vuur. Neem de bouten uit de pan en fruit er de fijngesnipperde sjalotten in op een zacht vuur.
2
Voeg na 5 min. het bier toe, het water, het verkruimelde bouillonblokje en het kruidentuiltje. Leg de bouten in deze saus, dek af en laat 40 min. sudderen op een zacht vuur. Draai de bouten halverwege de baktijd om.
3
Neem het vlees uit de saus en hou het warm. Verwijder het kruidentuiltje en bind de saus met het bindmiddel. Breng op smaak met peper en zout, en voeg naar eigen smaak eventueel de suiker toe.
4
Overgiet de bouten met de saus en bestrooi met de fijngehakte peterselie. Serveer met een groentekrans.