1
Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Snij de groene paprika, de courgette en de sperziebonen in stukjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Schil en versnipper de knoflook. Schil en plet de gember. Snij het pepertje open, haal er de zaadjes uit en snij het in stukjes.
2
Breng water aan de kook en voeg er eerst de sperziebonen aan toe en 2 minuten nadien de broccoliroosjes. Laat de groenten nog drie minuten doorkoken, laat ze vervolgens uitlekken en zet ze opzij.
3
Verwarm een vleugje kokosvet of olijfolie en stoof de knoflook, de gember en het pepertje.
4
Voeg de zoete aardappelen en de stukjes paprika toe en kruid ze met kerriepoeder. Bak de groenten al dente met een deksel.
5
Voeg de courgette en de quornblokjes toe, laat ze een poosje bakken en giet vervolgens de kokosmelk over de groenten.
6
Laat de groenten sudderen en voeg vervolgens de broccoli en sperziebonen toe. Hak de koriander fijn.
7
Breng de ragout op smaak met een snuifje zout, het citroensap en de koriander.
1
Schil de zoete aardappelen en snij ze in blokjes. Snij de groene paprika, de courgette en de sperziebonen in stukjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Schil en versnipper de knoflook. Schil en plet de gember. Snij het pepertje open, haal er de zaadjes uit en snij het in stukjes.
2
Breng water aan de kook en voeg er eerst de sperziebonen aan toe en 2 minuten nadien de broccoliroosjes. Laat de groenten nog drie minuten doorkoken, laat ze vervolgens uitlekken en zet ze opzij.
3
Verwarm een vleugje kokosvet of olijfolie en stoof de knoflook, de gember en het pepertje.
4
Voeg de zoete aardappelen en de stukjes paprika toe en kruid ze met kerriepoeder. Bak de groenten al dente met een deksel.
5
Voeg de courgette en de quornblokjes toe, laat ze een poosje bakken en giet vervolgens de kokosmelk over de groenten.
6
Laat de groenten sudderen en voeg vervolgens de broccoli en sperziebonen toe. Hak de koriander fijn.
7
Breng de ragout op smaak met een snuifje zout, het citroensap en de koriander.