Tot en met 13 november, geniet van gratis collect-kosten met de promocode COLFREE!Zie voorwaarden

Recept zoekresultatenKleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
Delhaize logo
  • Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan

Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
Gemiddeld
< 30 min.
0/5

Ingrediënten voor

Ingrediënten
4 porties
  • 1 el bloem
  • boter
  • 3 eieren
  • 2 el gehakte bladpeterselie
  • 300 g gemengde bospaddenstoelen
  • 30 g geraspte parmezaan
  • 1 teentje knoflook
  • 25 cl lichte verse room
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper
  • 1 el bloem
  • boter
  • 3 eieren
  • 2 el gehakte bladpeterselie
  • 300 g gemengde bospaddenstoelen
  • 30 g geraspte parmezaan
  • 1 teentje knoflook
  • 25 cl lichte verse room
  • 1 e.l. olijfolie
  • peper

Begin met koken

1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Borstel de paddenstoelen schoon, spoel ze indien nodig, maar laat ze zeker niet weken. Hak ze grof, voeg het geperste knoflookteentje toe. Bak op vrij hoog vuur in de olie in een braadpan tot het vrijgekomen vocht verdampt is.
3
Meng, met behulp van de garde, de bloem met 1 ei, voeg de 2 overige eieren toe, de parmezaan, de room en de peterselie. Meng, voeg de paddenstoelen toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 met boter ingesmeerde soufflékommetjes.
4
Bak 20 min. in de oven.
5
Serveer warm als voorgerecht met een salade met rucola of als bijgerecht bij steak, wild, enz.
1
Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
2
Borstel de paddenstoelen schoon, spoel ze indien nodig, maar laat ze zeker niet weken. Hak ze grof, voeg het geperste knoflookteentje toe. Bak op vrij hoog vuur in de olie in een braadpan tot het vrijgekomen vocht verdampt is.
3
Meng, met behulp van de garde, de bloem met 1 ei, voeg de 2 overige eieren toe, de parmezaan, de room en de peterselie. Meng, voeg de paddenstoelen toe en breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 met boter ingesmeerde soufflékommetjes.
4
Bak 20 min. in de oven.
5
Serveer warm als voorgerecht met een salade met rucola of als bijgerecht bij steak, wild, enz.

Score

Nog niet beoordeeld
Heb je dit recept al geprobeerd?
Laat ons weten of het gesmaakt heeft!
Vegetarisch
Diner
Voorgerecht

Ingrediënten voor 4 personen

Toon:

Delhaize Lookbol | Netje
75 gr

Niet online beschikbaar, bewaar in lijst

Eieren | Bruine | Medium
Delhaize Eieren | Bruine | Medium
4 st
1
69
Kruiden | Peterselie
Santa Maria Kruiden | Peterselie
8 gr
-10% voor 3
2
95
Portobello | Belgisch
Delhaize Portobello | Belgisch
1 st
2
19
Parmigiano reggiano | BOB
Delhaize Parmigiano reggiano | BOB
100 gr
  • little-lione.external.82792960.svg
2
49
Room 20%
Delhaize Room 20%
25 cl
  • little-lione.external.82792960.svg
0
94

Reeds in je keuken

Tarwebloem
Delhaize Tarwebloem
1 kg
  • little-lione.external.82792960.svg
0
35
Zachte boter
Aubel Zachte boter
500 gr
-20%
7
03
€8,79
Olijfolie | Culinaire
Delhaize Olijfolie | Culinaire
50 cl
5
25
Kruiden | Peper | Mix
Santa Maria Kruiden | Peper | Mix
41 gr
-10% voor 3
4
29
Totaal:
€10,26